• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kriminālprocesu un demokrātisku sabiedrību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.1997., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par savas valsts dzīvi, politiku, tautsaimniecību

Vēl šajā numurā

02.07.1997., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kriminālprocesu un demokrātisku sabiedrību

Laiku pa laikam Latvijas Juristu biedrība savās kolēģijas sēdēs apspriež un diskutē par aktuāliem tiesu darba, cilvēktiesību nodrošināšanas un citiem ar juristu praksi saistītiem jautājumiem.

Lūk, arī šajā sestdienā, 5.jūlijā, Rīgā, Elizabetes ielā 2, konferenču zālē, Juristu biedrības kolēģija apspriedīs tematu “Kriminālprocesa loma demokrātiskās sabiedrības attīstības nodrošināšanā”. Kolēģijas darba kārtībā iekļauti šādi jautājumi: “Tiesības un pienākumi, kas saistīti ar LR pievienošanos starptautiskajiem cilvēktiesību dokumentiem un to ratificēšanu”, par ko referēs Cilvēktiesību institūta direktora vietnieks Mārtiņš Mits; “Cilvēktiesību garantijas iztiesāšanas stadijā apelācijas un kasācijas tiesvedībā krimināllietās”, par ko stāstīs Augstākās tiesas tiesnese Aija Branta; “Pierādījumu procesuālā daba” — referente LR Policijas akadēmijas Krimināltiesisko zinātņu katedras vadītāja Ārija Meikališa, un “Forma un formālisms kriminālprocesā” — referente Juristu biedrības viceprezidente, Latvijas Zvērinātu advokātu padomes priekšsēdētāja vietniece Vija Jākobsone.

Uz kolēģijas sēdi aicinām tiesnešus, prokuratūras, izziņas iestāžu darbiniekus, LU Juridiskās fakultātes un Policijas akadēmijas pasniedzējus, cerot uz aktīvu piedalīšanos diskusijā.

Aivars Borovkovs,

Latvijas Juristu biedrības

prezidents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!