• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrs pieņem Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka atkāpšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.1997., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44164

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas arhitektei Ukrainas Valsts prēmija

Vēl šajā numurā

02.07.1997., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrs pieņem Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka atkāpšanos

Pirmdien, 30.jūnijā, iekšlietu ministrs Dainis Turlais pieņēma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieku ģenerāli Juri Ļabi. Ģenerālis Juris Ļabis informēja ministru par to, ka, būdams augstākā UGD amatpersona, izjūt morālu atbildību par notikušo traģēdiju Talsos. Šajā situācijā J.Ļabis neredz iespējas turpināt pildīt savus pienākumus, un viņš iesniedza ministram lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata sakarā ar traģiskajiem notikumiem Talsos.

Iekšlietu ministrs D.Turlais pieņēmis ģenerāļa J.Ļabja atlūgumu. Iekšlietu ministrijas kadru daļai uzdots sagatavot materiālus par viņa atbrīvošanu no ieņemamā amata Ministru kabinetam, jo LR Iekšlietu ministrijas Nolikums paredz, ka tās pakļautībā esošo dienestu vadītājus atbrīvo no amata vai ieceļ amatā Ministru kabinets.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka pienākumus pildīt līdz apstiprināšanai Ministru kabinetā ministrs uzdevis Ugunsdrošības tehniskās skolas priekšniekam Aivaram Straumem.

IeM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!