• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznākuši "Latvijas civiālās aviācijas normatīvie dokumenti.. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.06.1997., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43797

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jaunas Latvijas pastmarkas. Samazinās gan dzimstība, gan mirstība

Vēl šajā numurā

06.06.1997., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznākuši “Latvijas Civilās aviācijas normatīvie dokumenti”

Pie aviācijas nozares speciālistiem, amatieriem un visiem, kas interesējas un dziļāk pēta ar lidošanu un dažādiem gaisa kuģiem saistītās problēmas, ar “Latvijas Vēstneša” gādību nonāk LR Satiksmes ministrijas un Latvijas Civilās aviācijas administrācijas izstrādātie “Latvijas Civilās aviācijas normatīvie dokumenti” divās burtnīcās (nr.4 un nr.5).

4. burtnīcā ir desmit nodaļas. Lai gūtu priekšstatu par publicētā materiāla daudzpusību, nosauksim tās: “Prasības, kuras tiek izvirzītas deltaplāna / motodeltaplāna pilota sertifikāta saņemšanai”; “Pagaidu noteikumi deltaplānu / motodeltaplānu ekspluatācijai LR”; “Nolikums par komercpilota (lidmašīna) apliecību”; “Nolikums par pilota studenta (planieris) un planiera pilota apliecībām”; “Nolikums par gaisa satiksmes vadības dispečeru apliecībām”; “Aeronavigācijas, radiolokācijas un radiotehnisko iekārtu sertifikācijas noteikumi”; “Nolikums par lidlauku avārijas glābšanas dienestu”; “Lidlauka avārijas glābšanas un ugunsdzēšanas dienestu štata personālam un šī personāla aizsargtērpiem un respiratīvajām ierīcēm piemērojamās prasības”; “Pagaidu nolikums par amatierbūves gaisa kuģiem (ABGK) izvirzītajām vispārējām tehniskajām prasībām”; “Pagaidu nolikums par amatierbūves gaisa kuģiem (ABGK), to derīgumu lidojumiem apstiprināšanas un reģistrācijas kārtību”.

Savukārt 5. burtnīcā ievietotas “Civilo lidlauku derīguma normas”, kurā ievietoti dati par lidlaukiem un skrejceļiem, to drošību un izmantošanu, kā arī pasākumi, kas plānojami avārijas gadījumam lidlaukā, glābšanu un ugunsdzēšanu.

Visi interesenti, kuri vēlas iegādāties Civilās aviācijas normatīvo dokumentu abas burtnīcas, var tās nopirkt “Latvijas Vēstneša” redakcijā (Bruņinieku ielā 41–2 un Bruņinieku ielā 36–2) kā arī “Latvijas Vēstneša” Preses namiņā (Bruņinieku ielā 41) un Civilās aviācijas administrācijā (lidostā “Rīga”, tālr. 7207607).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!