• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jelgavas pilsētas domes 1996. gada 12. decembra protokola izraksts Nr. 26 "Par pašvaldības nodevu par suņu turēšanu pilsētā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.1997., Nr. 128/129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43667

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

27.05.1997., Nr. 128/129

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jelgavas pilsētas dome

Veids: protokola izraksts

Numurs: 26

Pieņemts: 12.12.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

pašvaldībās

Jelgavas dome

Sēdes protokola izraksts 26/36 1996.gada 12.decembrī

Par pašvaldības nodevu par suņu turēšanu pilsētā

Pamatojoties uz likumu “Par nodokļiem un nodevām”, Ministru kabineta 1995.gada 31.oktobra noteikumiem nr.322 “Noteikumi par kārtību, kādā pašvaldības var uzlikt pašvaldību nodevas”,

Jelgavas dome nolemj:

1. Noteikt pašvaldības nodevu Ls 3 par suņu turēšanu pilsētā.

2. Pašvaldības nodeva maksājama par katru suni, kurš vecāks par 3 mēnešiem, Jelgavas domes grāmatvedībā katru gadu līdz 1.maijam un ieskaitāma domes speciālajā budžetā.

3. No pašvaldības nodevas atbrīvojami redzes invalīdi, 1.gr.invalīdi, privātmāju īpašnieki (izņemot privāto daudzdzīvokļu māju īpašniekus un īrniekus), zemnieku saimniecības, ja attiecīgās personas ievēro Jelgavas domes izdotos saistošos noteikumus “Suņu un kaķu turēšana Jelgavas pilsētā”.

Nodeva samazināta par 80% 2.grupas invalīdiem, valsts iestādēm, kurās tiek audzēti dienesta suņi, vientuļiem nestrādājošiem pensionāriem, kuriem ir maza izmēra dekoratīvie suņi, kuru skausta augstums nepārsniedz 30 cm.

4. Līdzekļi, kas tiek iegūti no suņu turēšanas nodevas, tiek izlietoti saskaņā ar Jelgavas domes apstiprināto speciālā budžeta tāmi, suņu un kaķu izolācijas dienesta finansēšanai, suņu reģistrācijas žetonu izgatavošanai, suņu reģistrācijas organizēšanai, suņu pastaigas laukumu un citiem ar dzīvnieku turēšanu saistītiem izdevumiem.

5. Lēmums par nodevu noteikšanu stājas spēkā nākošajā dienā pēc tā publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Domes priekšsēdētājs U.Ivans

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!