• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētāja - Grieķijas vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.1997., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43293

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta - Latvijas pareizticīgo arhibīskaps

Vēl šajā numurā

06.05.1997., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Saeimas priekšsēdētāja — Grieķijas vēstnieks

Piektdien, 2.maijā, Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis tikās ar Grieķijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Emanuelu Kalpadaki.

Saruna risinājās atklātā un draudzīgā gaisotnē, tika pārrunāti jautājumi par divpusējo politisko un ekonomisko kontaktu attīstību un sadarbību starptautiskajās institūcijās.

A.Čepānis iepazīstināja sarunas biedru ar darbu, kas Latvijā tiek veikts, lai sagatavotos iestāšanai Eiropas Savienībā un NATO, īpaši akcentējot attiecības ar Krieviju; šajās attiecībās pēdējā laikā sasniegts būtisks progress.

E.Kalpadakis apliecināja Grieķijas atbalstu Latvijas vēlmei integrēties ES un NATO, uzsverot, ka viņa valsts iestājas par to, lai sarunas ar visām asociētām valstīm par iestāšanos ES sāktos vienlaicīgi.

Abi sarunas dalībnieki bija vienisprātis, ka parlamentārajiem sakariem starp abām valstīm jākļūst ciešākiem un ka lietderīga būtu Saeimas priekšsēdētāja vizīte Grieķijā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!