• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas šī gada starptautiskie līgumi - "Latvijas Vēstneša" 2. burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.04.1997., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43072

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas informācija

Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

18.04.1997., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas šīgada starptautiskie līgumi — “Latvijas Vēstneša” 2.burtnīcā

Turpinot atsevišķās burtnīcās izdot Saeimā ratificētos starptautiskos līgumus, “Latvijas Vēstneša” mazās poligrāfijas apgādā nākusi klajā otrā šī gada burtnīca. Tajā — trīs divpusējie līgumi, ko Latvija noslēgusi ar Itāliju, Lietuvu un Taizemi, un starptautiskā konvencija par fonogrammu producentu aizsardzību, kurai pievienojusies Latvijas Republika. Šie starptautiskie dokumenti ratificēti Saeimā laikā no 17.februāra līdz 24.martam, un hronoloģiskā secībā tie ievietoti burtnīcā (latviešu un angļu valodā).

1997.gada 2.burtnīcā —Latvijas Republikas valdības un Itālijas Republikas valdības līgums par sadarbību kultūrā, zinātnē un tehnoloģijā, kas noslēgts, lai sekmētu abu valstu kultūras mantojuma labāku izpratni un stimulētu sadarbību šajās jomās; divi nolīgumi par gaisa satiksmi — ar Lietuvas Republiku un Taizemes Karalisti, kuros noteiktas tiesības veikt satiksmi, ko katra līgumslēdzēja puse piešķir otras puses aviosabiedrībai, muitas nodevas, likumu un normatīvo aktu piemērošanas nosacījumi, tarifi, komerciālie un finansu noteikumi, nolīgumu termiņš un stāšanās spēkā; kā arī 1971.gada 29.oktobrī parakstītā Konvencija par fonogrammu producentu aizsardzību pret neatļautu viņu fonogrammu pavairošanu.

Ikviens, kam interesē šie starptautiskie dokumenti, burtnīcu var nopirkt laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), “Latvijas Vēstneša” Sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41), “LV” kioskā (pie tramvaja pieturas “Bērnu pasaule), kā arī kioskos, kas atrodas pie “Saktas” puķu tirdziņa un Aspazijas bulvāra un K.Barona ielas krustojumā.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!