• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta sarunu ar ekonomikas ministru, Prinatizācijas aģentūras ģenerāldirektoru un "Tēvzemei un Brīvībai" vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.1997., Nr. 91/92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42927

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta vizīti Francijā un Vācijā

Vēl šajā numurā

09.04.1997., Nr. 91/92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta sarunu ar ekonomikas ministru, Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektoru un “Tēvzemei un Brīvībai” vadību

Ministru prezidents Andris Šķēle vakar, 8. aprīlī, bija uzaicinājis uz tikšanos ekonomikas ministru Guntaru Krastu un PA ģenerāldirektoru Jāni Nagli, lai rastu risinājumu domstarpībām, kādas ir izveidojušās starp Privatizācijas aģentūras (PA) vadību un ekonomikas ministru.

Ministru prezidents Andris Šķēle izteica ekonomikas ministram savu neizpratni par viņa publisku norobežošanos no paša akceptētiem privatizācijas projektiem un pēkšņo viedokļa maiņu par PA darbu. Ministru prezidents Andris Šķēle ir uzdevis ekonomikas ministram un PA ģenerāldirektoram līdz piektdienai rast izveidojušās situācijas risinājumu.

Ministru prezidents Andris Šķēle vakar bija uzaicinājis uz tikšanos arī Saeimas frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai” (TB) vadību. Tikšanās laikā saskaņā ar “Vienošanās par valdības izveidi un sadarbības kārtību” 5.4. punktu Ministru prezidents izteica frakcijai savu neapmierinātību ar TB frakcijas izvirzītā ekonomikas ministra darbu, kurš ar saviem nepārdomātajiem, neprecīzajiem un reālajai situācijai bieži vien neatbilstošajiem izteikumiem presē diskreditē privatizācijas procesu, kas ir viena no šīs valdības darba prioritātēm.

Ministru prezidents ir pārliecināts, ka ekonomikas ministrs sadarbībā ar PA spēs panākt konstruktīvu un ātru radušās situācijas risinājumu un nodrošināt sekmīgu PA darbu.

Jurģis Liepnieks,

Ministru prezidenta padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!