• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstneša" stipendiātiem - sekmīgu, piepildītu arī turpmāko studiju gadu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.1997., Nr. 80/81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42708

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta

Vēl šajā numurā

25.03.1997., Nr. 80/81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstneša” stipendiātiem — sekmīgu, piepildītu arī turpmāko studiju gaitu!

Tradīcijai turpinoties, īsi pirms Lieldienām — 21.martā — jau ceturto reizi tika pasniegtas oficiālā laikraksta “Latvijas Vēstnesis” vienreizējās stipendijas Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studentiem — Ievai Kaminskai (4. kurss; attēlā pa kreisi), Kasparam Šicam (2. kurss) un Benitai Šīronei (3. kurss; attēlā pa labi).

Šos studentus Juridiskās fakultātes dekanāts atzinis par atbilstošiem “Latvijas Vēstneša” stipendijas nolikumam, kas nosaka, ka divas reizes gadā — tuvojoties Ziemassvētkiem un Lieldienām — no peļņas līdzekļiem dāvātās stipendijas saņems trīs sekmīgākie dienas nodaļas studenti, kas apliecinājuši interesi par praktiskiem tieslietu jautājumiem.

Kopā ar Juridiskās fakultātes dekānu, Dr. habil. iur. profesoru Jāni Vēberu stipendijas pasniedza un sekmīgas turpmākās studijas vēlēja “LV” redaktoru korpusa vecākais Andris Sproģis un procesa direktors Kārlis Grīnbergs, vienlaikus mudinot būt ne tikai “Latvijas Vēstneša” lasītājiem, bet arī tā veidotājiem — rakstu autoriem.

“LV” informācija

Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!