• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ES komisāra vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.1997., Nr. 69/70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42574

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas informācija

Par Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

11.03.1997., Nr. 69/70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ES komisāra vizīti

Piektdien, 7.martā, ārlietu ministrs Valdis Birkavs pieņēma Eiropas Savienības komisijas komisāru Erki Antero Līkanenu (Erkki Antero Liikanen) , kurš ieradies Latvijā divu dienu darba vizītē.

Valdis Birkavs un Erki Līkanens pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā, valsts administrācijas reformām un to uzlabošanu, kā arī pievērsās Latvijas un ES likumdošanas saskaņošanai. Sarunas dalībnieki apsprieda tēmas, kas skar Latvijas ekonomiskos rādītājus un ES budžeta veidošanu. V.Birkavs informēja par to, ko Latvijas valdība un Saeima veic, lai sagatavotos sarunām par uzņemšanu Eiropas Savienībā un dalību šajā organizācijā. E.Līkanens īpaši uzsvēra, ka Latvijai jāapgūst ES pieredze administrācijas un tieslietu jomā.

Erki Līkanens tikās arī ar Ministru prezidentu Andri Šķēli, labklājības ministru Vladimiru Makarovu, īpašu uzdevumu ministru Eiropas Savienības lietās Aleksandru Kiršteinu, finansu ministru Robertu Zīli, ar ES valstu vēstniekiem un citām oficiālām personām.

E.Līkanens Stokholmas Ekonomiskajā augstskolā Rīgā dažādu skolu un universitāšu studentiem nolasīja lekciju “Izaicinājumi Eiropai”.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!