• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1997. gada 4. marta noteikumi Nr. 84 "Noteikumi par maksāšanas līdzekļu attiecību un maksāšanas kārtību, privatizējot vai atsavinot valsts un pašvaldību zemi Latvijas Republikas pilsētās". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.1997., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42523

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.85

Noteikumi par muitas tarifu kvotām graudaugu kultūrām

Vēl šajā numurā

07.03.1997., Nr. 68

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 84

Pieņemts: 04.03.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 84

Rīgā 1997.gada 4.martā  (prot. nr.12 11.§)

Noteikumi par maksāšanas līdzekļu attiecību un maksāšanas kārtību, privatizējot vai atsavinot valsts un pašvaldību zemi Latvijas Republikas pilsētās

Izdoti saskaņā ar Satversmes 81.panta kārtībā izdoto
Ministru kabineta 1997.gada 13.janvāra noteikumu nr.26
"Noteikumi par zemes privatizāciju un atsavināšanu
Latvijas Republikas pilsētās" 27.punktu

1. Šie noteikumi nosaka maksāšanas līdzekļu attiecību un maksāšanas kārtību, privatizējot vai atsavinot valsts un pašvaldību zemi Latvijas Republikas pilsētās saskaņā ar Satversmes 81.panta kārtībā izdotajiem Ministru kabineta 1997.gada 13.janvāra noteikumiem nr.26 "Noteikumi par zemes privatizāciju un atsavināšanu Latvijas Republikas pilsētās".

2. Privatizējot vai atsavinot valsts vai pašvaldību zemi Latvijas Republikas pilsētās, minimālais īpašuma kompensācijas sertifikātu apmērs, kuru var noteikt zemes privatizāciju vai atsavināšanu veicošā institūcija, ir 50% no zemes pārdošanas vērtības.

3. Valsts vai pašvaldību zemes pircējs ir tiesīgs īpašuma kompensācijas sertifikātos maksājamo daļu samaksāt to nominālvērtībā latos.

4. Samaksas termiņus un maksāšanas kārtību par privatizējamo vai atsavināmo valsts vai pašvaldību zemi reglamentē konkrētā zemes gabala privatizācijas vai atsavināšanas noteikumi vai privatizācijas projekts.

5. Vēlākais samaksas termiņš īpašuma kompensācijas sertifikātos, kuru var noteikt privatizāciju vai atsavināšanu veicošā institūcija, ir 1999.gada 30.decembris.

6. Samaksu par privatizējamo vai atsavināmo valsts vai pašvaldību zemi īpašuma kompensācijas sertifikātos veic Ministru kabineta 1995.gada 18.jūlija noteikumos nr.210 "Privatizācijas sertifikātu izmantošanas noteikumi" noteiktajā kārtībā.

Ministru prezidents A.Šķēle

Ekonomikas ministrs G.Krasts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!