• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - nāk klajā šī gada 2. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.03.1997., Nr. 66/67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42491

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lielbritānijas un Nīderlandes augstie virsnieki - pie Zemessardzes komandiera

Vēl šajā numurā

06.03.1997., Nr. 66/67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — nāk klajā šīgada 2. burtnīca

Godātie lasītāji, Valsts normatīvo aktu otrā burtnīca pie Jums dodas ar dokumentiem, kas pieņemti no 14. līdz 30.janvārim. Grozījumi likumā “Par dzīvojamo telpu īri” attiecas uz dzīvokļa īres maksu un tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo platību, ja īrnieki to neizmanto ilgāku laiku un nepilda pienākumus saskaņā ar īres līgumu. Izdarīti grozījumi likumā “Par tiesu varu”, un vairāki no tiem nosaka apgabaltiesu zemesgrāmatu nodaļu un to tiesnešu darbību. Saskaņā ar to izdarīti arī grozījumi likumā “Par 1937.gada 22.decembra Zemesgrāmatu likuma spēka atjaunošanu un spēkā stāšanās kārtību” un Zemesgrāmatu likumā, kā arī pieņemts likums par “Nekustamā īpašuma ierakstīšanu zemesgrāmatās”. Saeima izdarījusi vairākus grozījumus likumā “Par Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru”.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par iedzīvotāju ienākumu deklarāciju 1996.gadam, par Labklājības ministrijas uzraudzībā esošo narkotisko vielu, psihotropo vielu un prekursoru sarakstiem, par īpašiem muitas kontroles pasākumiem brīvajā muitas zonā, par lauksaimniecības skaitīšanu, par Latvijas nepilsoņu pasēm u.c. Militārpersonu dienesta gaitas nolikumā noteikts, kādas dienesta pakāpes piešķiramas aktīvā militārā dienesta un rezerves karavīriem un ierindas dienesta un ārrindas dienesta zemessargiem, kā komplektējamas militārās struktūrvienības un kādas ir militārpersonu tiesības un pienākumi. Vispārizglītojošo skolu direktoru atestācijas noteikumi paredz novērtēt direktora atbilstību amatam un noteikt profesionālās kvalifikācijas kategoriju. Izdarīti grozījumi agrāk izdotos Ministru kabineta tiesību aktos: par dzīvojamo māju privatizācijas izsoles organizēšanu, par civildienesta ierēdņu amatiem un ierēdņu kandidātu atalgojumu pārejas posmā, par intelektuālā darba novērtēšanu un kvalifikācijas kategoriju noteikšanu no budžeta finansējamās iestādēs, kā arī Skolotāju tālākizglītības atbalsta fonda nolikumā. Šajā burtnīcā ievietoti vēl citu institūciju darbības nolikumi: Ekonomikas ministrijas, Pašvaldību lietu pārvaldes un Uzņēmumu reģistra.

Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!