• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas integrācijas padomes 3. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.1997., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42468

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija

Vēl šajā numurā

05.03.1997., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas integrācijas padomes 3.marta sēdē

Eiropas integrācijas padomes sēdē tika uzklausīti Ekonomikas un Finansu ministrijas ziņojumi par to, kā attiecīgās nozarēs tiek pildīta Latvijas Nacionālā programma integrācijai Eiropas Savienībā.

Ekonomikas ministrs ziņoja par ES un asociēto valstu ECOFIN ministru sanāksmi šā gada 27.janvārī. Padome iepazinās ar strukturētā dialoga gatavošanu. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības, zemkopības, ārlietu un ekonomikas ministri ziņoja par gatavošanos ES un asociēto valstu attiecīgo ministru sanāksmei.

Eiropas integrācijas biroja direktors Jānis Vaivads iepazīstināja klātesošos ar ziņojumu, ko sagatavojusi darba grupa “Latvijas līdzdalības Eiropas kopienu programmās sagatavošana”.

Tika apspriests jautājums par augsta ranga ES pārstāvju vizīšu sagatavošanu.

Padome akceptēja Tulkošanas un terminoloģijas centra attīstības programmu. Centrs nodarbosies ar Eiropas Savienības normatīvo aktu tulkošanu latviski un Latvijas tiesību aktu tulkošanu ES valodās. Tas veicinās vienotas ES terminoloģijas ieviešanu Latvijā.

Padome izskatīja jautājumu, kā izvērtēt normatīvo aktu projektu atbilstību ES prasībām. Paredzams, ka turpmāk tiks izvērtēta katra Ministru kabinetā iesniegtā tiesību akta projekta atbilstība ES direktīvām.

Padome akceptēja un nosūtīja izskatīšanai MK Komitejā rīkojuma projektu “Par Konsultatīvo padomi valsts pārvaldes reformu jautājumos”.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!