• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.1997., Nr. 56/57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42362

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Republikas pilsētu domju vēlēšanām reģistrētie kandidāti

Vēl šajā numurā

25.02.1997., Nr. 56/57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta:

— Doma skolas direktors

Vakar, 24.februārī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Rīgas Doma skolas zēnu kora māksliniecisko vadītāju Jāni Erenštreitu, lai pārrunātu 1998.gada aprīlī gaidāmo zēnu koru festivālu, kas Rīgā notiks jau trešo reizi.

J.Erenštreits uzaicināja Valsts prezidentu uzņemties festivāla patrona pienākumu tāpat kā iepriekšējās reizēs. G.Ulmanis piekrita lūgumam un apsolīja festivāla atklāšanas dienā Rīgas pils Baltajā zālē uzņemt koru diriģentus un sarīkot koru solistu ieskaņas koncertu. Prezidents ar kundzi piedalīsies arī festivāla atklāšanā.

J.Erenštreits informēja, ka piedalīties festivālā jau apsolījušies slavenais Vīnes zēnu koris, kā arī zēnu kori no Teksasas, Tallinas, Luksemburgas, Ļvovas un Vācijas.

— Rundāles pils muzeja direktors

Vakar, 24.februārī, Latvijas Valsts prezidents tikās ar Rīgas pils restaurācijas darbu koordinācijas padomes locekli, Rundāles pils muzeja direktoru un Heraldikas komisijas locekli Imantu Lancmani.

Tikšanās gaitā pārrunāta pils tālākā restaurācija un apsaimniekošana. Skartas arī heraldikas problēmas Latvijā. Sarunas dalībnieki nolēma vēl atgriezties pie šiem tematiem.

Valsts prezidenta preses dienests

— Saeimas priekšsēdētājs

Vakar, 24.februārī, pie Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa uz darba sarunu ieradās Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis. Abi — tikko atgriezušies no atbildīgām vizītēm: Valsts prezidents — no Turcijas Republikas, Saeimas priekšsēdētājs — no Krievijas Federācijas. Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!