• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta komitejā, 17. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.02.1997., Nr. 49/50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42276

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.24

Par "Instrukcijas par pilsētas domes un pagasta padomes vēlēšanu dokumentu sakārtošanu un glabāšanu" apstiprināšanu

Vēl šajā numurā

18.02.1997., Nr. 49/50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta komitejā17.februārī

Vakar, 17. februārī, MK komitejas sēdē ir akceptēts rīkojuma projekts “Par sanitārās robežinspekcijas izveidošanu”. Inspekcija organizēs un veiks robežu sķērsojošo importa, eksporta un tranzīta kravu kontroli pār to atbilstību veterinārajām, fitosanitārajām un sanitārhigiēniskajām prasībām.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu MK noteikumos “Par darba samaksas sistēmu atsevišķu no budžeta finansējamo iestāžu darbiniekiem”. Grozījumi paredz izslēgt no noteikumiem tās pozīcijas, kas nosaka Satversmes tiesas darbinieku darba samaksu.

Akceptēts noteikumu projekts “Par naudas soda kvītīm”. Noteikumu projekts izstrādāts, lai nodrošinātu visu iekasēto naudas sodu ieskaitīšanu valsts vai pašvaldību budžetos.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par valsts labības ražošanas un patēriņa bilanci”. Saskaņā ar bilanci apstiprināts noteikumu projekts “Par muitas tarifu kvotām graudaugu kultūrām”, kas paredz, ka 0,5% ievedmuitas tarifu likme piemērojama ievedamo graudaugu kultūru apjomam — 20 000 tonnu pārtikas rudzu un 50 000 tonnu lopbarības graudu.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Izglītības un zinātnes ministrijas pārziņā esošo Liepājas arodizglītības mācību iestāžu reorganizāciju”. Paredzēts Liepājas 48. arodvidusskolai pievienot Liepājas 49. arodvidusskolu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par obligātajām veselības pārbaudēm un apmācību pirmajā palīdzībā”. Tie noteiks veselībai kaitīgos darba vides faktorus, kā arī tos darbus, kurus veicot ir obligātas veselības pārbaudes un apmācība pirmās palīdzības sniegšanā. Noteikumu projektam pievienots veselībai kaitīgo darba vides faktoru saraksts.

Komiteja akceptēja noteikumu projektus “Par izsolēm un konkursiem valsts un pašvaldību pasūtījumu piešķiršanai”, “Par valsts un pašvaldību pasūtījuma piešķiršanu ar cenu aptaujas metodi”, “Par valsts un pašvaldību pasūtījuma piešķiršanas procesa dokumentēšanas kārtību” un “Par sūdzību izskatīšanu sakarā ar valsts un pašvaldību pasūtījuma piešķiršanu”. Normatīvo aktu projektu pakete izstrādāta, pamatojoties uz likuma “Par valsts un pašvaldību pasūtījumu”.

Akceptēts MK rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas un Kipras Republikas valdības nolīgumu par gaisa satiksmi”.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par kārtību, kādā ārvalstu jūrnieki šķērso LR robežu un uzturas LR teritorijā”. Noteikumi atrisinās jautājumu par ārvalstu jūrnieku netraucētu ieceļošanu Latvijā un reglamentēs jūrnieku brīvu pārvietošanos atbilstoši starptautiskajām jūrniecības konvencijām un ES standartiem.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!