• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
MK Ekonomikas un finansu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.1997., Nr. 9/11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41853

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.1

Par sadarbību ar NATO

Vēl šajā numurā

10.01.1997., Nr. 9/11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

MK Ekonomikas un finansu komitejā

Vakar, 9.janvārī, MK Ekonomikas un finansu komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par iedzīvotāju gada ienākumu deklarāciju 1996.gadam”. Akceptēta iedzīvotāju ienākumu deklarācijas forma. Paredzēts noteikt, ka ārvalstu maksātāji (nerezidenti), kuri Latvijas Republikā 1996.gadā ir guvuši ienākumu no algota darba tā darba devēja labā, kurš nav Latvijas rezidents vai kuram nav pastāvīgas pārstāvniecības LR, un no kura ienākuma izmaksas vietā nav ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis, iesniedz ienākuma deklarāciju vispārējā kārtībā.

Tiesību aktu projekti, kurus paredzēts pieņemt Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā

Akceptēts grozījumu projekts likumā “Par vides aizsardzību”.

Akceptēts grozījumu projekts likumā “Par uzņēmējdarbības regulēšanu enerģētikā”. Grozījumi nosaka, ka no mazām hidroelektrostacijām ar jaudu līdz 2 megavatiem un vēja ģeneratoriem, kā arī koģenerācijas stacijām ar jaudu līdz 12 megavatiem (elektriskās jaudas) elektroenerģijas pārpalikumu, kas atbilst valstī noteiktajiem parametriem, iepērk elektrotīklā MK noteiktajā kārtībā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu likumā “Par veterinārmedicīnu”. Grozījumi izstrādāti, lai sašaurinātu Valsts veterinārā departamenta kompetences apjomu saistošu noteikumu pieņemšanā un lai novērstu pretrunas ar citu normatīvu aktu normām.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!