• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lai sumināti jaunie juristi - "Latvijas Vēstneša" stipendāti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.1996., Nr. 226/227 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41710

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu labklājības pamatsir strādājoša tautsaimniecība

Vēl šajā numurā

24.12.1996., Nr. 226/227

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lai sumināti jaunie juristi — “Latvijas Vēstneša” stipendiāti!

Tieši uz Ziemassvētkiem, 23.decembrī, saskaņā ar iedibināto tradīciju, jau trešo reizi tika pasniegtas laikraksta “Latvijas Vēstnesis” vienreizējās stipendijas. Tāpat kā iepriekš — pagājušajos ziemas Saulgriežos un vasaras Saulgriežos —, lai stimulētu nākamo juristu izglītības centienus un viņu interesi par praktiskajiem tieslietu jautājumiem, “Latvijas Vēstnesis” no saviem peļņas līdzekļiem ir izdalījis un dāvinājis trīs stipendijas sekmīgākajiem Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dienas nodaļas studentiem.

Šoreiz Juridiskās fakultātes dekanāts par šīs atzinības un koleģiālās cieņas atbilstošiem bija atzinis trīs jaunos censoņus. Un tie ir: otrā kursa students Juris Rudevskis, trešā kursa students Jānis Jurkāns un trešā kursa students Jānis Neimanis (attēlā no kreisās).

Vēlot panākumus turpmākajās studijās un aicinot arvien paļauties uz oficiālā laikraksta publikācijām, stipendijas Apliecinājuma rakstus un aploksnes ar stipendijas materiālo segumu pasniedza Juridiskās fakultātes prodekāns Ilgvars Krastiņš un “Latvijas Vēstneša” procesa direktors Kārlis Grīnbergs.

“LV” informācija

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!