• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ārlietu ministra - Zviedrijas valsts sekretārs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.1996., Nr. 225 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41684

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Ministru prezidenta - "LUKoil" prezidents

Vēl šajā numurā

20.12.1996., Nr. 225

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie ārlietu ministra — Zviedrijas valsts sekretārs

Vakar, 19.decembrī, LR ārlietu ministrs Valdis Birkavs pieņēma Zviedrijas Karalistes Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Janu Eliasonu (Jan Eliasson), Zviedrijas Karalistes Ārlietu ministrijas Vidus un Austrumeiropas departamenta direktoru Martinu Halkvistu (Martin Hallquist) un Zviedrijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Hansu Magnusonu (Hans Magnusson).

Sarunas dalībnieki apsprieda jautājumus, kas skar Latvijas un Zviedrijas divpusējo attiecību attīstību un Baltijas reģionālās sadarbības aspektus, pievēršot uzmanību arī citām starptautisko attiecību aktualitātēm.

Gan V.Birkavs, gan J.Eliasons bija vienisprātis, ka jāpaplašina sadarbība Baltijas jūras valstu padomē, arī Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbība.

V.Birkavs un J.Eliasons aplūkoja arī jautājumus, kas saistīti ar Eiropas Savienības paplašināšanos, tāpat Latvijas un Zviedrijas sadarbību miera uzturēšanas spēku veidošanā.

LR ĀM valsts sekretāts Māris Riekstiņš tikās ar J.Eliasonu un pārrunāja aktuālos Latvijas un Zviedrijas sadarbības jautājumus, kā arī svarīgākos procesus Baltijas reģionā un visā Eiropā.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!