• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
LLU rektors - atkārtoti Voldemārs Strīķis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.12.1996., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41631

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojumi

Vēl šajā numurā

18.12.1996., Nr. 223

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LLU rektors — atkārtoti Voldemārs Strīķis

Latvijas Lauksaimniecības universitātē notika Konventa sanāksme, kurā vajadzēja izvēlēties jaunu rektoru šai mācību iestādei.

Uz rektora amatu kandidēja profesore Dr.hab.ekon. LR Augstākās izglītības padomes priekšsēdētāja Baiba Rivža, profesors Dr.hab.inž. Ansis Grundulis un līdzšinējais universitātes rektors, profesors habilitētais doktors, LLMZA prezidents Voldemārs Strīķis.

Sanāksmē 167 Konventa locekļi lēma un debatēja par to, kura rektora kandidāta programma ir visradošākā un visperspektīvākā. Slēgtās balsošanas rezultātā A.Grundulim — 17, B.Rivžai — 36, V.Strīķim — 93 balsis. Saskaņā ar augstskolas normatīvajiem dokumentiem par LLU rektoru uz pieciem gadiem atkārtoti ievēlēja profesoru Voldemāru Strīķi.

Lauksaimniecības zinātnieks V.Strīķis ir 34 grāmatu autors, viņa zinātniskā darbība saistīta ar ekonomiku, agrāro politiku, lauksaimniecības izglītības attīstību. Par svarīgāko turpmākajos darba gados V.Strīķis uzskata zinātniskās pētniecības institūciju integrāciju universitātes sastāvā, zinātniskās bāzes nostiprināšanu, kā arī sadarbību ar studentu pašpārvaldes organizācijām, tā pilnveidojot Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārvaldi.

Dagnija Muceniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!