• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents - uz Eiropas Savienības sammitu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.1996., Nr. 219/220 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41566

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saruna Briselē: mēs un NATO

Vēl šajā numurā

13.12.1996., Nr. 219/220

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents — uz Eiropas Savienības sammitu

13. un 14. decembrī Dublinā (Īrijā) notiek Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu un asociēto valstu sammits — valstu vadītāju tikšanās. 13. decembrī tiekas ES dalībvalstu vadītāji, savukārt 14. decembrī notiek kopējā ES dalībvalstu un asociēto valstu vadītāju sanāksme. No Latvijas puses piedalās LR Ministru prezidents Andris Šķēle un LR ārlietu ministrs Valdis Birkavs.

14. decembra sanāksmē tiks apspriesta ES dalībvalstu un asociēto valstu sadarbība III pīlāra* ietvaros, īpaši skarot organizētās noziedzības sfēru. A. Šķēle teiks runu, kurā iepazīstinās klātesošos ar Latvijas paveikto organizētās noziedzības apkarošanas, narkotiku kontroles u.c. jomās.

(* III pīlārs — iekšlietu un tieslietu jautājumi: radīt Eiropā homogēnu telpu, kas garantētu pārvietošanās brīvību, kā arī Eiropas pilsoņu drošību pret narkotikām, terorismu un organizēto noziedzību.)

Asociēto valstu vadītāji tiks iepazīstināti ar paveikto starpvaldību konferences darbā. Paredzēts prezentēt arī sagatavoto jauno Māstrihtas līguma tekstu.

Dublinas tikšanās laikā Īrija beidz prezidēt Eiropas Savienībā un nodod prezidentūru Nīderlandei.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!