• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1996. gada 9. decembra noteikumi Nr. 453 "Grozījumi Ministru kabineta 1996.gada 25.jūnija noteikumos nr.229 "Noteikumi par pasažieru regulāro komercpārvadājumu maršrutu atklāšanas, grozīšanas, slēgšanas un atļauju izsniegšanas kārtību"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.12.1996., Nr. 217/218 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41532

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi nr. 454

Grozījums Ministru kabineta 1995.gada 19.decembra noteikumos nr.387 "Noteikumi par pabalstu transporta izdevumu kompensēšanai invalīdiem, kuriem ir apgrūtināta pārvietošanās"

Vēl šajā numurā

12.12.1996., Nr. 217/218

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 453

Pieņemts: 09.12.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 453

Rīgā 1996.gada 9.decembrī (prot. nr.59, 11.§)

Grozījumi Ministru kabineta 1996.gada 25.jūnija noteikumos Nr.229 "Noteikumi par pasažieru regulāro komercpārvadājumu maršrutu atklāšanas, grozīšanas, slēgšanas un atļauju izsniegšanas kārtību"

Izdoti saskaņā ar Autopārvadājumu likuma 32.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 1996.gada 25.jūnija noteikumos nr.229 "Noteikumi par pasažieru regulāro komercpārvadājumu maršrutu atklāšanas, grozīšanas, slēgšanas un atļauju izsniegšanas kārtību" (Latvijas Vēstnesis, 1996, 111.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 5.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"5.2. rajona, tālsatiksmes un starptautisko maršrutu kodus nosaka Satiksmes ministrija."

2. Izteikt 6.2. un 6.3.apakšpunktu šādā redakcijā:

"6.2. attiecīgā rajona padome pēc kustības saraksta saskaņošanas ar Satiksmes ministriju - par rajonu maršrutiem;

6.3. Satiksmes ministrija - par tālsatiksmes un starptautiskajiem maršrutiem."

3. Izteikt 16.5.apakšpunktu šādā redakcijā:

"16.5. autoceļu (turpmāk tekstā - "ceļi") īpašnieku atzinums par ceļu atbilstību regulāriem pasažieru pārvadājumiem, ja tiek atklāti jauni maršruti pa ceļiem, kur pirms tam pārvadājumu maršrutu nav bijis vai nav bijis ilgāk par vienu gadu;".

4. Izteikt 18. un 19.punktu šādā redakcijā:

"18. Par jaunu maršrutu (izņemot tālsatiksmes un starptautiskos maršrutus) uzskatāms tāds maršruts, kas būtiski atšķiras no jau esošā maršruta un dublē to ne vairāk kā par 70 procentiem, ja pārējie nosacījumi (piemēram, galapunkti, pieturvietas) ir vienādi. Tālsatiksmes un starptautisko maršrutu piederību jaunam maršrutam institūcija nosaka individuāli katram maršrutam, ņemot vērā tā funkcionālo nozīmi.

19. Pieteikumu jauna reisa atklāšanai esošajā maršrutā, ņemot vērā reisa sociāli ekonomisko lietderību, izvērtē institūcijas konsultatīvā padome (komisija) un, ja tiek atzīta jauna reisa nepieciešamība, reisa apkalpošanu ar pieteikumā izvirzītajiem nosacījumiem piedāvā pārvadātājam, kas jau veic pārvadājumus šajā maršrutā. Ja attiecīgais pārvadātājs atsakās reisu apkalpot vai nespēj nodrošināt reisam izvirzītos nosacījumus, atļauju apkalpot šo reisu izsniedz pieteikuma iesniedzējam, bet 22.punktā minētajā gadījumā pārvadātāju izvēlas konkursa kārtībā."

5. Aizstāt 20. un 22.punktā vārdus "Autosatiksmes departaments" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Satiksmes ministrija" (attiecīgā locījumā).

6. Aizstāt 40.punktā vārdus "Autosatiksmes departaments" (attiecīgā locījumā) ar vārdiem "Satiksmes ministrijas Autosatiksmes departaments" (attiecīgā locījumā).

Ministru prezidents A.Šķēle

Satiksmes ministrs V.Krištopans

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!