• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.1996., Nr. 213/214 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41507

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Valsts kontroles Privatizācijas procesa revīzijas departamenta kolēģijas lēmums

Par Zvejniekciema zivju pārstrādes rūpnīcas un dzīvojamā kompleksa privatizācijas likumību

Vēl šajā numurā

10.12.1996., Nr. 213/214

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta ziņas

Ekonomikas un finansu komitejā

Vakar, 9. decembrī, MK Ekonomikas un finansu komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par valsts statistisko informāciju 1997. gadā”. Noteikumi noteiks kārtību, kādā Valsts statistikas komiteja iegūst, apkopo un publicē statistisko informāciju par valsts sociālās un ekonomiskās sfēras stāvokli 1997. gadā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par valsts īpašuma objektu nodošanu privatizācijai”. Privatizācijai paredzēts nodot v/u “Latvijas Jaunatnes tūrisma centrs”, valsts a/s “Masts”, LR Valsts medicīnas preparātu pētniecības un ražošanas firmas “Grindex” Vecpilsētas aptieku, likvidētās bērnu sanatorijas “Spārīte” ēku Jūrmalā, Vidus prospektā 16, un a/u “Ventas aptieka”.

Ārlietu un drošības komitejā

MK Ārlietu un drošības komiteja akceptēja grozījumu projektu MK noteikumos “Par valsts robežas šķērsošanas vietu noteikšanu un robežpārejas punktu un robežkontroles punktu izvietojumu uz Latvijas Republikas valsts robežas”. Grozījumi papildina to robežkontroles punktu sarakstu, kuros atļauts pārnest narkotiskās un psihotropās vielas, zāles un prekursorus.

Valsts un sociālo lietu komitejā

MK Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Valsts vienotās informātikas un sakaru centru”. Rīkojums paredz Valsts vienotās informātikas un sakaru centru nodot Satiksmes ministrijai. Paredzēts izdarīt grozījumus LR Valsts kancelejas nolikumā, kuras pakļautībā līdz šim bija minētais centrs, kā arī izdarīt grozījumus centra un Satiksmes ministrijas nolikumos.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par augstskolu koledžu izveidošanu un darbību”. Noteikumi paredz, ka augstskolu koledžu studiju programma tiek akreditēta atbilstoši Augstskolu akreditācijas noteikumu prasībām. Koledžu studiju programma ir saskaņota ar augstākās izglītības programmu, kas ļauj pēc vidējās profesionālās izglītības iegūšanas turpināt studijas atbilstošajā programmā. Paredzams, ka augstskolas koledža būs augstskolas struktūrvienība.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!