• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par rīcību ar VAD 3.formulāru muitas procedūras - izvešanas - gadījumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.2000., Nr. 123/124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/4104-par-ricibu-ar-vad-3-formularu-muitas-proceduras---izvesanas---gadijuma

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.242

Par papildinājumiem VID 07.10.1999. rīkojumā Nr.585 un ar to apstiprinātajā banku un to filiāļu (norēķinu grupu), kurās var neizmantot kases aparātu, sarakstā

Vēl šajā numurā

06.04.2000., Nr. 123/124

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 241

Pieņemts: 03.04.2000.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.241

Rīgā 2000.gada 3.aprīlī

Par rīcību ar VAD 3.formulāru muitas procedūras — izvešanas — gadījumā

Lai izpildītu Ministru kabineta 21.12.1999. noteikumu Nr.414 "Kārtība, kādā izpildāma muitas procedūra — izvešana (eksports)" 8.punktu un nodrošinātu vienveidīgu izvešanas muitas iestāžu rīcību ar VAD 3.formulāru gadījumos, ja to nav iespējams pēc procedūras pabeigšanas nekavējoties nodot personai, kas minēto formulāru iesniegusi, nosaku:

1. Ja VAD 3.formulāram ir pievienota aploksne ar marku, kuras vērtība atbilst pasta sūtījumu izcenojumiem, un saņēmēja adresi (Latvijas Republikas teritorijā), muitas iestādēm minēto VAD formulāru ievietot šajā aploksnē un nosūtīt adresātam.

2. Ja to paredz līgums starp preču eksportētāju un pārvadātāju vai kādu citu personu (piemēram, muitas brokeru), muitas iestādēm atdot VAD 3.formulāru šai personai.

3. Ja trīs mēnešu laikā pēc muitas procedūras pabeigšanas VAD 3.formulāram nav tikuši izpildīti nosacījumi, lai piemērotu šā rīkojuma 1. un 2.punktā minētās darbības, kā arī, ja VAD 3.formulāru nav pieprasījis preču eksportētājs, izvešanas muitas iestādei minēto VAD formulāru iznīcināt.

4. Rīkojumu publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors A.Sončiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!