• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jauni prezidenta padomdevēji. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.1996., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40887

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mikrosoft" datorprogrammas Latvijai

Vēl šajā numurā

17.10.1996., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jauni prezidenta padomnieki

Aktīvi darbojas pēc Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa iniciatīvas izveidotā Tautību konsultatīvā padome un Tautsaimniecības konsultatīvā padome. Lai sekmētu šo abu padomju darbību, š.g. septembrī Valsts prezidenta kancelejā darbu sāka Valsts prezidenta padomnieks tautību jautājumos Reinis Āboltiņš (attēlā pa labi) un Valsts prezidenta padomnieks tautsaimniecības jautājumos Kaspars Gerhards (attēlā pa kreisi).

Reinis Āboltiņš no 1992. gada līdz 1996. gadam studējis LU Vēstures un filozofijas fakultātē politikas zinātnes speciālitātē un 1996. gadā ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē. 1993. gadā studējis politikas un valsts zinības Umeo universitātē Zviedrijā un 1994./95. gadā — Velsas universitātē Lielbritānijā. Šobrīd viņš ir maģistratūras students LU VFF politikas zinātnes katedrā. No 1994. gada janvāra līdz 1995. gadam strādājis laikrakstā “Labrīt” par iekšpolitikas un ārpolitikas korespondentu.

Padomnieks tautsaimniecības jautājumos Kaspars Gerhards 1993. gadā beidzis LU Ekonomikas fakultāti tautsaimniecības plānošanas specialitātē, 1995. gadā — studijas Vestfāles Vilhelma Minstera universitātē. Kopš 1994. gada viņš ir LU Finansu un kredīta katedras doktorands. No 1993. līdz 1995. gadam strādājis Ekonomikas ministrijā, bet no 1995. gada jūlija līdz š.g. septembrim bijis Norvēģijas — Latvijas Uzņēmējdarbības attīstības fonda projektu vadītājs.

Valsts prezidenta preses dienests

Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!