• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi un reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.1996., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tirdzniecības uzraudzības valsts kommitejas un Rēzeknes rajona lauksaimniecības departamenta konkursi

Vēl šajā numurā

09.10.1996., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Uzaicinājums a/s “Universālveikals “Centrs”” kreditoriem

Sakarā ar pamatkapitāla palielināšanu akciju sabiedrības “UNIVERSĀLVEIKALS “CENTRS”” valde uzaicina kreditorus, kuru kredīta summa akciju sabiedrībā pārsniedz Ls 25 000 un kuri piekrīt parāda aizstāšanai ar akcijām, rakstveidā pieteikties sabiedrības valdē Audēju ielā 16, Rīgā, LV—1563, līdz šā gada 17. oktobrim.

Izsole

Aizkraukles rajona tiesu izpildītāju kantoris šā gada 11.decembrī pulksten 10 izsolē pārdod a/s “ARMSO” piederošās telpas Aizkrauklē, Lāčplēsa ielā 5, ar kopējo platību 1166,1m2, sākuma cena Ls 27700. Piedzinējs a/s “Doma banka”. Izsoles dalībniekiem jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta rēķinā nodrošinājuma summa 10% apmērā no sākumcenas.

Personam, kurām ir tiesības uz pārdodamo nekustamo īpašumu, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai. Tālrunis uzziņām 22529.

Izsoles atsaukums

Ogres rajona tiesas izpildītāju kantoris atsauc 1996.gada 5.septembrī laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Nr.149 izsludināto izsoli par VIRMAI BRIĢEI piederošā nekustamā īpašuma — 15,1 ha zemes, kas atrodas Ogres rajonā, Birzgales pagastā, pārdošanu.

Izsole — mazāksolīšana

Valsts akciju sabiedrības “Privatizācijas aģentūra” ieceltā likvidējamā valsts uzņēmuma “CIVILĀS AVIĀCIJAS PĀRVALDES AUTOMATIZĒTO VADĪBU SISTĒMU CZPI” likvidācijas komisijas paziņo, ka tiek izsludināta

likvidējama v/u “CAP AVS CZPI”, kura juridiskā adrese ir Rīgā, Aiviekstes ielā 5, nekustamās mantas izsole — mazāksolīšana, kas notiks 1996. gada 26. oktobrī pulksten 11 Rīgā, Tērbatas ielā 36/ k2.

Tiks izsolīta uzņēmumam piederošā nekustamā manta:

atpūtas bāze “IKARS”, Tukuma rajona Engures pagasta Plieņciemā, izsoles sākumcena Ls 65000.

Dalībnieku reģistrāciju veic v/u “CAP AVS CZPI” likvidācijas komisija Rīgā, Tērbatas ielā 36/ k2, darbdienās: pirmdien, trešdien, piektdien no pulksten 10 līdz 14, otrdien, ceturtdien no pulksten 14 līdz 16. Dalībnieku reģistrācija tiek veikta līdz 1996. gada 23. oktobrim.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties un papildu informāciju saņemt likvidācijas komisijā Rīgā, Tērbatas ielā 36/k2, tālruņi: 7285270, 272794.

Pilsētas apbūves noteikumu

1. redakcijas apspriešana

Liepājas pilsētas domes Pilsētas attīstības pārvalde paziņo, ka ir izstrādāta un laikā no šā gada 27. septembra līdz 22. novembrim tiek nodota publiskai apspriešanai PILSĒTAS APBŪVES NOTEIKUMU 1. redakcija.

Ar noteikumiem var iepazīties Liepājas pilsētas domē, Rožu ielā 6, 30. kabinetā. Turpat iesniedzamas rakstiskas atsauksmes. Noteikumus paredzēts pieņemt atklātā domes sēdē šā gada 12. decembrī.

Tiesu izpildītāju rīkotā izsole

Jelgavas tiesu izpildītāju kantoris paziņo, ka tiek rīkota pirmā izsole zemnieku saimniecībai “TULPES”, kas atrodas Jelgavas rajona Sesavas pagastā, kas sastāv no vienstāvu dzīvojamās mājas un vienas saimniecības ēkas ar piebūvi. Ēkas atrodas uz Sesavas pagasta zemes.

Pirmās izsoles sākumcena ir Ls 3264,70.

Hipotekārie kreditori un viņu prasītāji nav.

Parādnieks — Aldis Ļutikovs, Jelgavas rajona Elejas pagastā, Parka ielā 8—15.

Piedzinējs — akciju sabiedrība “Latvijas Tautas banka”.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Izsole notiks 1996. gada 12. novembrī pulksten 10 Jelgavā, Dambja ielā 12, 4. stāvā, 5. kabinetā, Jelgavas tiesu izpildītāju kantorī. Visiem interesentiem līdz izsoles dienai jānomaksā 10% no izsoles sākuma summas LUB Jelgavas filiālē, rēķ. Nr.000144009, kods 310101321, TIK depozīta rēķins.

Tālrunis uzziņām Jelgavā 27805.

Nozaudējumi

Uzskatīt par nederīgu nozaudētu preču pavadzīmi – rēķinu, sērija AB–1 Nr.300624.

Galv.grāmatvede A.Briede

Nekustamā īpašuma vērtēšanas biroja ziņas

Latvijas Republikas Valsts zemes dienesta Rīgas pilsētas nodaļas Nekustamā īpašuma vērtēšanas birojs izsludina par nozaudētu “Īpašuma tiesību uz dzīvokli reģistrācijas pagaidu apliecību” īpašniekam ANTONIDAI VOPILOVSKAI Rīgā, Slokas ielā 201, dzīvoklis 42. Ja kādam ir šī apliecība, lūdzam to iesniegt trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Latvijas Republikas Valsts zemes dienesta Rīgas pilsētas nodaļas Nekustamā īpašuma vērtēšanas birojs izsludina par nozaudētu “Īpašuma tiesību uz dzīvokli reģistrācijas pagaidu apliecību” īpašniekam JEVGENIJAM TKAČEVAM Rīgā, Lielvārdes ielā 105, dzīvoklis 50. Ja kādam ir šī apliecība, lūdzam to iesniegt trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Zīmoga atsaukums

Sakarā ar firmas SIA “STIG” zīmoga nozaudēšanu, tas uzskatāms par nederīgu, sākot ar 1996.gada 1.oktobri Direktors G.Stolerovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!