• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lielās Ķīnas vicepremjers Li Laņcins - Dzintarjūras, Daugavas, Latvijas zemē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.1996., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40494

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grozījumi likumā "Par vārda, uzvārda un tautības ieraksta maiņu"

Vēl šajā numurā

07.06.1996., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lielās Ķīnas vicepremjers Li Laņcins — Dzintarjūras, Daugavas, Latvijas zemē

Oficiālā četru dienu vizītē


Pasaules lielākās valsts un lielākās tautas sūtnis Li Laņcins uz Latvijas zemes. Pirmie brīži Rīgas starptautiskajā lidostā vakar vakarā: Latvijas Ministru prezidenta biedra Ziedoņa Čevera sabiedrībā; kopā ar dzīvesbiedri; Latvijas ziedu, valsts darbinieku un diplomātu vidū. Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Tūlīt pēc ierašanās, turpat lidostā, Ķīnas Tautas Republikas vicepremjers Viņa ekselence Li Laņcins teica:

Es ļoti priecājos, ka man dota iespēja vadīt Ķīnas valdības delegāciju un apmeklēt jūsu brīnišķīgo zemi pēc Viņa ekselences Ministru prezidenta biedra Ziedoņa Čevera laipna ielūguma. Latvija ir nozīmīga valsts Baltijas jūras reģionā.

Mēs patiesi priecājamies par ievērojamajiem Latvijas sasniegumiem ekonomikā un reformu īstenošanā. Ķīnas un Latvijas tautas saista sena draudzība. Ķīna piešķir lielu nozīmi draudzīgu attiecību un sadarbības attīstīšanai ar jūsu cienījamo valsti.

Pēc normālu diplomātisko attiecību atjaunošanas sekmīgi attīstās draudzīga sadarbība mūsu valstu starpā tādās jomās kā politika, ekonomika, zinātne, tehnika un kultūra.

Šīs manas vizītes mērķis — minēto kontaktu padziļināšana un tālāka mūsu valstu draudzīgās sadarbības attīstīšana dažādās jomās.

Izmantojot izdevību, es gribētu Ķīnas tautas vārdā sirsnīgi sveikt Latvijas tautu, kā arī laipnos un draudzīgos rīdziniekus, un apliecināt jums dziļu cieņu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!