• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir rādītājs a. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.1996., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40289

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu policijas augstskolai - jau 5 gadi

Vēl šajā numurā

23.05.1996., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir rādītājs a

Uz zilgana papīra iespiests un pasaulē devies 1996. gada pirmais valsts normatīvo aktu rādītājs a (alfa). Tas ir Jūsu ceļvedis, kas palīdzēs atrast jebkuru no vairāk nekā simta šīgada pirmā ceturkšņa četrās burtnīcās ievietotajiem Saeimas pieņemtajiem likumiem vai Ministru kabineta tiesību aktiem. Kā vienmēr, tie sakārtoti pēc tematiem alfabēta secībā, norādot, kurā burtnīcā un lappusē meklējams konkrētais dokuments. Rādītāja beigās vēl papildus ir trīs sadaļas, kur atsevišķi norādīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos un Ministru kabineta izdarītie grozījumi likumos un valdības normatīvajos aktos.

Tāpat kā dokumentu burtnīcas, arī rādītāju mūsu abonenti saņem par brīvu. Pārējie interesenti to var nopirkt turpat, kur “Latvijas Vēstnesi”, — skat. šeitpat, laikraksta 1. lappuses apakšējā labajā stūrī, pie lielās izsaukuma zīmes! Vienlaikus atgādinām, ka redakcijas Sludinājumu un reklāmas daļai ir jauna adrese (skat. 8. lpp.)! Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!