• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas banku pārstāvji - Beļģijā un Nīderlandē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.1996., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40171

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas sertifikātu vidējā cena biržās un izsolēs no 2. maija līdz 7. maijam

Vēl šajā numurā

14.05.1996., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas banku pārstāvji — Beļģijā un Nīderlandē

Aizvadītās nedēļas nogalē, 9.un 10.maijā, Beļģijā un Nīderlandē viesojās Latvijas banku pārstāvju grupa, kura tikās ar abu šo valstu komercbanku asociāciju dalībniekiem. Vācijas—Latvijas bankas prezidents Ģ.Melbārdis, kurš pārstāv arī Latvijas komercbanku asociāciju, Latvijas Bankas Ārējo sakaru pārvaldes vadītājs G.Valujevs un Rīgas Komercbankas Finansiālo institūciju departamenta vadītāja J.Ignatjeva semināros, kur piedalījās lielāko komercbanku, valdības un pētnieciski analītisko organizāciju pārstāvji, sniedza informāciju par banku sistēmas stāvokli mūsu valstī, tās attīstības perspektīvām, pasākumiem, kas veikti, lai pārvarētu pagājušā gada krīzi, kā arī iepazīstināja ar Latvijas ekonomikas stāvokli kopumā.

Pēc pirmās tikšanās Briselē Beļģijas pārstāvji ļoti pozitīvi novērtēja profesionālo un atklāto sarunu, kas ļāvusi viņiem iegūt skaidru un rosinošu priekšstatu par turpmākās sadarbības iespējām ar Latvijas kredītinstitūcijām. Savukārt Beļģijas komercbanku asociācijas Profesionālās apmācības departamenta vadītājs J.Bellefroids atzīmēja, ka tā bijusi pirmā šāda veida tikšanās šīs organizācijas vēsturē, bet tās iznākums stimulēs organizēt līdzīgas sarunas arī ar citu valstu pārstāvjiem.

Minētie semināri notiek pēc Latvijas vēstniecības Beļģijā iniciatīvas.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!