• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas Prezidija 1996. gada 22. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.1996., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40007

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Tiesnešu konferences lēmums

Par tiesu varas nostiprināšanu

Vēl šajā numurā

25.04.1996., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1996. gada 22. aprīļa sēdi

1. Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi šā gada 24. aprīlī pulksten 12 un apstiprināja izsludināšanai ārkārtas sēdes darba kārtību.

2. Prezidijs nolēma sasaukt 1996. gada 4. maijā pulksten 10 Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanai veltītu Saeimas sēdi.

Darba kārtībā — Saeimas priekšsēdētājas I. Kreituses uzruna.

3. Sēdē izskatīja desmit Ministru kabineta Satversmes 81. panta kārtībā izdotos noteikumus un sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

4. Izskatīja deputāta A. Rubina iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A. Rubinam neapmaksātu atvaļinājumu laikā no 1996. gada 28. maija līdz 31. maijam.

5. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1996. gada 25. aprīļa sēdes darba kārtību.

6. Prezidijs pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1996. gada martā.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15. pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt, ka Saeimas sēdes neattaisnoti kavējuši šādi deputāti: 14. marta sēdi — A. G. Kreituss; 21. marta sēdi — A. G. Kreituss.

Atzīt Saeimas sēžu kavējumus par neattaisnotiem un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas par katru sēdi šādiem deputātiem: par 6. marta sēdi — A. Požarnovam, A. Rugātei; par 7. marta sēdi — E. Jurkānam; par 14. marta sēdi — A. Panteļējevam; par 20. marta sēdi — P. Apinim, V. Dozorcevam, J. Jurkānam, L. Kuprijanovai.

7. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: J. Sinkam (Saeimas 11. aprīļa un 18. aprīļa sēdēs); A. Sausnītim (Saeimas sēdēs laikā no 1996. gada 11. aprīļa līdz 22. aprīlim); A. Krastiņam (Saeimas 18. aprīļa sēdē).

8. Prezidijs nolēma atlikt jautājumu par deputāta J. Sinkas iesniegumu par Saeimas 25. aprīļa sēdes kavējuma attaisnošanu, Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra A. Stara iesniegumu par deputāta J. Kazāka Saeimas sēžu kavējumu attaisnošanu laikā no 1996. gada 23. aprīļa līdz 28. aprīlim un deputāta R. Zīles iesniegumu par Saeimas sēžu kavējumu attaisnošanu laikā no 1996. gada 25. aprīļa līdz 4. maijam.

9. Piešķīra komandējumus:

1) deputātiem A. Panteļējevam un L. Tenisam laikā no 22. maija līdz 24. maijam uz konferenci Varšavā (Polija);

2) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai J. Kušnerei un delegācijas loceklim A. Kiršteinam laikā no 25. maija līdz 30. maijam uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas pavasara sesiju Grieķijā;

3) deputātiem A. Seikstam un K. J. Druvam laikā no 25. aprīļa līdz 28. aprīlim uz konferenci Sanktpēterburgā (Krievija);

4) deputātam J. Kaksītim laikā no 5. maija līdz 12. maijam uz semināru Bonnā (Vācija);

5) Saeimas priekšsēdētājai I. Kreitusei, Saeimas sekretāram I. Daudišam, deputātam J. Bunkšam, Latvijas Republikas finansu ministram A. Kreitusam, Saeimas Kancelejas direktora vietniekam G. Beņķim un Saeimas priekšsēdē-tājas palīdzei A. Vītoliņai laikā no 28. aprīļa līdz 30. aprīlim uz Somiju oficiālā darba vizītē;

6) Saeimas Dokumentu nodaļas konsultantei K. Ramzai laikā no 27. aprīļa līdz 4. maijam uz semināru Briselē (Beļģija) un Luksemburgā.

Saeimas sekretārs I. Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!