• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visi 1995.gada Latvijas likumi un pārējie normatīvie akti - vienā sējumā, 968 lappusēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.1996., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39986

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akciju sabiedrības "Latvijas Zemes banka" pārskats

Vēl šajā numurā

25.04.1996., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Visi 1995.gada Latvijas likumi un pārējie normatīvie akti — vienā sējumā, 968 lappusēs

Jā, no Rīgas Paraugtipogrāfijas, augsti profesionālā sējumā, krāšņos vākos un zeltītiem burtiem, vakar redakcija saņēma jau gaidītos foliantus “Latvijas Republikas likumi un pārējie normatīvie akti. 1995.gads”. Beidzot nu tie ir klāt un garās rindās spīdina ar savām platajām mugurām duci dažādu krāsu, sākot no nebalināta rupjauduma lina un melnas ādas atdarinājuma līdz dzīslotam visdažādāko toņu marmoram — tēraudpelēkam, malahītzaļam, tumšbrūnam, gaišbrūnam, karmīnsarkanam, magoņsarkanam, bēša, baltam.

Nopietniem valsts pārvaldes, darījumu, pašvaldību, tieslietu darbiniekiem un interesentiem “Latvijas Vēstnesis” šo iespēju sagādā jau otru reizi. Pirms gada līdzīgā kārtā tika sagatavoti Latvijas Republikas 1994.gada likumu, līgumu un pārējo normatīvo aktu sējumi 788 A4 lielformāta lappusēs. Bet izrādījās, 1995.gadā gan Saeimas, gan Ministru kabineta likumrades process bija tā intensificējies, ka šie likumi, līgumi un citi valsts normatīvie akti bija prasījuši 1 240 lielformāta lappuses, ko vienos vākos iesiet kļuva problemātiski. Tāpēc nu kuru katru dienu no sietuves nāks vēl arī otrs sējums, tādā pašā ietērpā, 272 lappusēs, kur būs ietilpināti visi 1995.gadā Saeimā akceptētie starptautiskie līgumi — ar Latviju no vienas puses un citām valstīm un starptautiskajām organizācijām no otras puses.

Bet tagad katrs, kuram ir vajadzība un interese, jau šodien var iegūt vienkop šos visus mūsu valsts 1995.gada likumus un pārējos normatīvos aktus, kurus pavada un organizē profesionāli hronoloģiskie, tematiskie un publicitātes rādītāji, kas ļauj jebkurā brīdī atrast un lietot jebkuru nepieciešamo dokumentu. (Iegādes iespēja: “Latvijas Vēstneša” redakcijā, Rīgā, Bruņinieku ielā 36, 2.stāvā — pie Viktorijas Runikas jaunkundzes vai Lilijas Plones kundzes; tālrunis 29 88 33.)

Par Jums domājot un Jums ērtumu gribēdams, —

Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!