• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 3. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.1996., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39891

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Vienības partija

Vēl šajā numurā

23.04.1996., Nr. 69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie jums dodas 3. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums atkal dodas valsts normatīvo aktu kārtējā — 3. burtnīca. Tajā ir 7. un 14. martā Saeimas pieņemtie grozījumi trijos likumos: “Par valsts civildienestu”, Kredītiestāžu likumā un Darba likumu kodeksā.

Vienlaikus šajā burtnīcā iekļauti divdesmit Ministru kabineta noteikumi, kas pieņemti no 5. līdz 19. martam. Tie ir grozījumi noteikumos par beznodokļu tirdzniecības veikaliem, par licenču izsniegšanu uzņēmējdarbībai ar degvielu, par kārtību, kādā maksājams pievienotās vērtības un muitas nodoklis par humānās palīdzības sūtījumiem. Noteikumi par humānās palīdzības kravu saturu nosaka, kādi priekšmeti tajās drīkst atrasties: pārtikas produkti, farmaceitiskie un ortopēdiskie izstrādājumi, apģērbs, rotaļlietas u.c. Noteikumos par organizācijām un citām institūcijām, kas var būt humānās palīdzības kravu saņēmējas, minētas visas Latvijas sabiedriskās un reliģiskās organizācijas, fondi, biedrības, institūcijas, kas var saņemt šos sūtījumus, — kopumā astoņdesmit viena. Noteikumi par izmaiņām minimālajā darba algā nosaka jauno minimālo mēnešalgu un stundas tarifa likmi, kā arī apstiprina no budžeta finansējamo iestāžu darbinieku amatu kvalifikācijas kategorijas un amatalgas. Lauku zemes kadastrālās vērtēšanas noteikumi un to deviņpadsmit pielikumi nodrošinās vienotu zemes vērtēšanas kārtību lauku apvidos. Savukārt noteikumi par kārtību, kādā veicami maksājumi par dzīvojamo māju privatizāciju, paredz gan tūlītēju samaksu, gan pirkšanu uz nomaksu, ieķīlājot privatizējamo objektu par labu pašvaldībai. Līdzās jau minētajiem tiesību aktiem burtnīcā atrodami vēl citi noteikumi, kas attiecas uz dažādām dzīves jomām.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!