• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Raimonds Pauls Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.1996., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39521

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivaros

Vēl šajā numurā

02.04.1996., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Raimonds Pauls Maskavā

Raimonda Paula vieskoncerti “Laima sveic Maestro” guva lielus panākumus Maskavā. Par to liecina papildkoncerts 31. martā.

Atklāšanas koncertā 29.martā Latvijas vēstnieks Jānis Peters atzīmēja Raimonda Paula ieguldījumu latviešu kultūrā un valsts celtniecībā, īpaši akcentējot brīvās Latvijas pirmā kultūras ministra Raimonda Paula ieguldījumu Nacionālās operas atjaunošanā. Kopā ar Raimondu Paulu Maskavas koncertzālē “Rossija” uzstājās Laima Vaikule un Latvijas Radio bērnu vokālais ansamblis “Dzeguzēni”.

Atklāšanas koncertu apmeklēja Krievijas prezidenta dzīvesbiedre Naina Jeļcina, kā arī Krievijas valdības pirmais vicepremjers Vladimirs Kadaņņikovs un vicepremjers Vitālijs Ignatjenko, Maskavas mērijas vadītāji un ievērojami Krievijas politiskie, sabiedriskie un kultūras darbinieki. Šajā dienā notika arī R.Paula un L.Vaikules koncertprogrammai veltīta pieņemšana, kurā piedalījās daudzi Krievijas politiķi, valdības pārstāvji, ārvalstu diplomāti, kā arī ievērojami Krievijas sabiedriskie un kultūras darbinieki.

Latvijas vēstniecība Krievijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!