• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kultūras ministrijas 1996. gada 1. marta nolikums "Par stipendiju studijām Parīzē 1996. gadā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.1996., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39206

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vēstuli Amerikas latviešiem

Vēl šajā numurā

05.03.1996., Nr. 40

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Kultūras ministrija

Veids: nolikums

Pieņemts: 01.03.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kultūras ministrijas nolikums

Par stipendiju studijām Parīzē 1996. gadā

Apstiprinu: kultūras ministrs O. Spārītis:
ar 1996. gada 1. marta rīkojumu nr. 28

1. Stipendijas mērķis ir finansiāli atbalstīt talantīgus dažādu mākslas nozaru profesionāļus radošam darbam Parīzes starptautiskā mākslas centra darbnīcā, sekmējot viņu meistarības pilnveidošanu un radošu izaugsmi, kā arī veicinātu nozīmīgu mākslas vērtību rašanos.

2. LR Kultūras ministrija 1996. gadā piešķir 2 stipendijas, katru Ls 700 apmērā, divu mēnešu ilgām studijām Parīzes starptautiskā mākslas centra Latvijas darbnīcā. Stipendija paredzēta ceļa izdevumu un darbnīcas divu mēnešu īres maksas segšanai.

3. Stipendiju kandidātiem līdz 1996. gada 25. martam jāiesniedz Kultūras ministrijā pieteikums līdz ar autobiogrāfiju (CV), radošo biogrāfiju, studiju mērķa un programmas aprakstu, kā arī 2 rekomendācijas vēstulēm. Pieteikumā jānorāda vēlamais studiju laiks un ilgums.

4. Lēmumu par stipendiju piešķiršanu pieņem kultūras ministra apstiprināta komisija.

5. Komisijas sēde ir lemttiesīga, ja tajā piedalās vismaz 2/3 dalībnieku. Lēmumu pieņem, aizklāti balsojot, ar vismaz 3/4 klātesošo balsu.

6. Komisijas lēmumu apstiprina kultūras ministrs.

7. Stipendiāta pienākums ir sniegt publisku radošo pārskatu (izstāde, koncerts, radošais vakars un tml.) par savu studiju darbu ne vēlāk kā pusgada laikā pēc atgriešanās no Parīzes.

8. Kultūras ministrijas grāmatvedībā pēc atgriešanās iesniedzami dokumenti (transporta biļetes, īres maksas kvītis u.c.), kas apliecina ar studijām saistītos izdevumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!