• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 20.februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.1996., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39035

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc Ministru kabineta 20.februāra sēdes

Vēl šajā numurā

21.02.1996., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBAS VIEDOKLIS

Ministru kabineta 20.februāra sēdē

Ministru kabineta sēdē akceptēts rīkojums, kas ļauj Izglītības un zinātnes ministrijai bez atlīdzības nodot Rīgas rajona Stopiņu pagastā esošo daudz-dzīvokļu māju “Upeslejas nr.7” pagasta pašvaldības īpašumā.

Saskaņā ar likumu “Par Latvijas labības tirgu un valsts labības rezervi” akceptēta valsts labības ražošanas un patēriņa 1996.gada bilance. Valsts labības birojam pēc saskaņošanas ar Zemkopības ministriju atļauts līdz 1996.gada 1.jūnijam organizēt, atbilstoši 1996.gada bilancei pārtikas rudzu importu 19 tūkstošu tonnu un alus miežu importu 7 tūkstošu tonnu apjomā.

Akceptēts saraksts valsts īpašuma objektu nodošanai privatizācijai. Starp vairāk nekā 240 privatizācijai nodotajiem valsts uzņēmumiem ir “Latvijas loto”, Valsts Rīgas kinostudija, Valsts Rīgas farmaceitiskā rūpnīca, viesnīca “Rīdzene”, Līgatnes papīrfabrika, Rīgas tabakas fabrika, “Latvijas balzams”, Rīgas vagonu rūpnīca, Rīgas radiorūpnīca, “Olaines kūdra”, “Ventspils nafta”, VEF, “Latvenergo”, “Liepājas metalurgs” un Slokas celulozes un papīra fabrika.

Valdība akceptēja noteikumus, kuri nosaka, ka valsts un pašvaldību institūcijām kā dienesta dzīvokļi jāizīrē apdzīvojamā platība Nacionālo bruņoto spēku virsniekiem un Iekšlietu ministrijas sistēmas personālsastāvam, ko bez kompensācijas atbrīvo Krievijas Federācijas militārpersonas, kas iekļautas ASV kompensācijas sertifikātu sarakstos.

Akceptēts Ministru kabineta rīkojums, ar kuru atļauts lidostai “Rīga” nodot Daugavpils rajona pašvaldības īpašumā nekustamo īpašumu, kas atrodas lidostas “Daugavpils” teritorijā un ir lidostas “Rīga” valdījumā.

Akceptēts Latvijas Republikas valdības un Uzbekistānas Republikas valdības nolīguma projekts par sadarbību dzelzceļa transporta jomā. To parakstīt pilnvarots satiksmes ministrs Vilis Krištopans. Līgums stāsies spēkā parakstīšanas brīdī.

Valdība akceptēja “Vienošanās memorandu par Latvijas kājnieku vada apmācību”. Vienošanās nepieciešama, lai noteiktu Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vienības statusu Dānijā, kur tā tiek gatavota darbībai starptautisko miera spēku Dānijas bataljona sastāvā bijušās Dienvidslāvijas teritorijā.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!