• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētājas - Eiropas Savienības vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.1996., Nr. 31/32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38999

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie tieslietu ministra - Zviedrijas vēstnieks

Vēl šajā numurā

20.02.1996., Nr. 31/32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Pie Saeimas priekšsēdētājas — Eiropas Savienības vēstnieks

Piektdien, 16.februārī, Saeimas priekšsēdētāja Ilga Kreituse tikās ar Eiropas Savienības vēstnieku un ES delegācijas vadītāju Ginteru Veisu (Gūnter Weiss).

I.Kreituse īsi raksturoja iekšpolitisko situāciju valstī, kā arī politisko spēku izvietojumu Saeimā pēc vēlēšanām. Runājot par ceturtdien Saeimā pieņemto likumprojektu “Par valsts budžetu 1996.gadam”, Saeimas priekšsēdētāja uzsvēra, ka balsojums parādījis, ka Latvija ir gatava darbam Eiropas Savienībā un tagad varēs sākties praktiskā darbība šajā jomā.

Latvijas un ES attiecības, kuras aizsākās ar valsts neatkarības atzīšanu 1991.gada 27.augustā, turpinājušas veidoties, noslēdzot savstarpējos līgumus.

Saeimas priekšsēdētāja apliecināja vēstniekam, ka Latvija ir ieinteresēta lietišķā informācijas apmaiņā un intensīvā sadarbībā ar ES vēstnieku un vēstniecību kopumā.

Piektdien, 16.februārī, Eiropas Savienības vēstnieks un Eiropas Savienības delegācijas vadītājs Ginters Veiss tikās arī ar īpašu uzdevumu ministru Eiropas Savienības lietās Aleksandru Kiršteinu.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!