• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ārlietu ministra-Eiropas bankas ģenerālsekretārs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.1996., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38972

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie ārlietu ministra -Vācijas bankas pārstāvis

Vēl šajā numurā

16.02.1996., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU ZIŅAS

Pie ārlietu ministra—Eiropas bankas ģenerālsekretārs

Trešdien, 14. februārī, LR ārlietu ministrs Valdis Birkavs tikās ar Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) ģenerālsekretāru Antonio Mariju Kostu (Antonio Maria Costa).

Vizītes mērķis bija iepazīties ar Latvijas un tās galvaspilsētas tehniskajām iespējām un atbilstību ERAB akcionāru kopsapulces iespējamai organizēšanai Rīgā 1998. gada aprīlī.

V.Birkavs uzsvēra Latvijas ieinteresētību un gatavību šāda pasākuma rīkošanai Rīgā, kā būtiskus argumentus minot Latvijas izdevīgo ģeogrāfisko stāvokli (Baltijas centrs), plašos uzņēmēju kontaktus un ārvalstu banku filiāļu darbību Rīgā.

ERAB ģenerālsekretārs, izsakot visas delegācijas viedokli, apgalvoja, ka Rīga pilnīgi atbilst tiem kritērijiem, kādi tiek ņemti vērā, izvēloties vietu akcionāru pilnsapulces organizēšanai. A.M.Kosta atzinīgi novērtēja Latvijas valdības izrādīto ieinteresētību šī pasākuma organizēšanā.

ERAB akcionāru pilnsapulces organizēšana Rīgā radītu iespēju Latvijas institūcijām un organizācijām reklamēt sevi pasaules biznesa aprindās, kā arī piesaistītu jaunas ārvalstu investīcijas. Šī pasākuma norise Rīgā apliecinātu Latvijas kā valsts gatavību lielu Eiropas un pasaules mēroga pasākumu organizēšanai un atbilstību mūsdienu Eiropas ekonomiskajiem un politiskajiem standartiem.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!