• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ārlietu ministra - Krievijas Federācijas vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.1996., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38928

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.33

Noteikumi par iedzīvotāju 1995.gadā gūto ienākumu deklarēšanas atvieglojumiem

Vēl šajā numurā

14.02.1996., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie ārlietu ministra —
Krievijas Federācijas vēstnieks

Vakar ārlietu ministrs Valdis Birkavs pēc vēstnieka lūguma tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Aleksandru Raņņihu. Tikšanās laikā A. Raņņihs Krievijas ārlietu ministra Jevgeņija Primakova vārdā izteica pateicību Latvijas valdībai par atbalstu lēmuma pieņemšanā par Krievijas uzņemšanu Eiropas Padomē. Vēstnieks uzsvēra, ka Eiropas Padomes dalībvalstu pieņemtais lēmums Krievijā tiek vērtēts kā nozīmīgs ieguldījums jaunas Eiropas veidošanā, kurā nepastāv dalījuma līnijas starp valstīm vai valstu grupām. A. Raņņihs atzīmēja, ka Eiropas Padomes dalībvalstis ar savu lēmumu ir novērtējušas pēdējo gadu laikā notikušās pārmaiņas Krievijā un paudušas atbalstu to tālākai īstenošanai. Vēstnieks uzsvēra, ka Krievija ir gatava izvērst sadarbību ar Latviju Eiropas Padomes ietvaros visplašākajā abas puses interesējošo jautājumu lokā.

Tāpat tika skarti jautājumi, kas attiecas uz plānoto abu valstu sadarbību Starpvaldību komisijas ietvaros. Vēl tika apspriesti jautājumi par Eiropas Savienības paplašināšanu, Latvijas un Krievijas pievienošanās procesu Pasaules tirdzniecības organizācijai un starptautiskās sabiedrības aktivitātēm miera uzturēšanas operāciju īstenošanā pasaulē.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!