• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie ekonomikas ministra - Pasaules bankas pārstāvji. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.1996., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.30

Par īpašu uzdevumu ministra Eiropas savienības lietās pienākumu pildīšanu

Vēl šajā numurā

07.02.1996., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Pie ekonomikas ministra — Pasaules bankas pārstāvji

Otrdien, 6.februārī, iepazīšanās vizītē pie LR ekonomikas ministra Guntara Krasta bija ieradies Pasaules bankas Baltijas valstu pārstāvniecības vadītājs Lars Jerlings. Sarunas gaitānotika domu apmaiņa par Pasaules bankas līdzdalību Latvijas tautsaimniecībai nozīmīgu projektu realizācijā. Čpaša vērība tika pievērsta likumprojekta par uzņēmumu maksātnespēju (bankrotu) sagatavošanai. Kā atzina L.Jerlings, šim likumam ekonomiskajālikumdošanā ir ļoti svarīga nozīme. Guntars Krasts pastāstīja, ka Ekonomikas ministrija iecerējusi šī likumprojekta izstrādi pabeigt līdz marta beigām.

Notika arī viedokļu apmaiņa par Valsts investīciju programmas galvenajām nostādnēm un dažādu ministriju sadarbību VIP sagatavošanā.

Sarunā piedalījās arī Pasaules bankas Baltijas valstu pārstāvniecības koordinatore LatvijāIngūna Dobrāja, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Inesis Feiferis un Investīciju un ārējo ekonomisko sakaru departamenta direktore Gaļina Kaņejeva.

Šajā pašā dienā Lars Jerlings un Ingūna Dobrāja vēl tikās ar rūpniecības, īpašuma un privatizācijas valsts ministru Ēriku Kažu.

Ieva Jākobsone,

EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!