• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.01.1996., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

26.01.1996., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Daina Roskoša paziņo, ka 1996.gada 19.janvārī VERA ZĪVERTE, dzīvojoša Rīgā, Ed.Smiļģa ielā 34, dz.1, ir atsaukusi pilnvaru, ko 1995.gada 22.decembrī izdevusi MĀRCIM ALDERAM, dzīvojošam Rīgā, Kr.Barona ielā 6, dz.8, par nekustamā īpašuma, kas atrodas Jūrmalā, Bulduros, 19.līnijā 4 (četri), pārvaldīšanu, īpašuma tiesību nostiprināšanu un citu darbību veikšanai. Visas darbības, kas tiks veiktas pēc šīs pilnvaras atsaukšanas, tiks uzskatītas par nelikumīgām. Šo atsaukto pilnvaru, izbraucot mājas vizītē, apliecinājusi Jūrmalas notāre.

 Dzīvs — vai miris

Bauskas rajona tiesā saņemts pieteikums no Edītes Bērziņas izsludināt par mirušu MELITU BĒRZIŅU, dzim. 1906. gadā, agrāk dzīvojušas Bauskas rajons Īslīces pagastā. Ja Melita Bērziņa nav mirusi un kādam ir zināma viņas atrašanās vieta, lūdzu trīs mēnešu laikā par to paziņot Bauskas rajona tiesai Bauskā, Zaļā ielā 12.

Tiesas priekšsēdētāja I. Skultāne

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!