• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 23.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.1995., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38315

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

MK Valsts un sociālo lietu komitejā

Vēl šajā numurā

20.12.1995., Nr. 197

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 23.burtnīca

Ceļā pie saviem abonentiem Ziemas saulgriežu laikā dodas valsts normatīvo aktu kārtējā burtnīca. Tajā ir 2. un 6.novembrī pieņemtie likumi. Starp tiem: "Grozījums Saeimas kārtības rullī", "Grozījums Latvijas Republikas valsts robežas likumā", "Par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu", "Augstskolu likums" u.c.

Tādi, kas attiecas uz ikvienu Latvijas iedzīvotāju, ir likumi par valsts pensijām un par sociālo nodokli. Likumā "Par bāriņtiesām un pagasttiesām" paredzēts sniegt palīdzību ģimenēm, kurās nav pietiekami nodrošināta bērna attīstība un audzināšana, kā arī atrast audžuvecākus, iecelt aizbildņus vai aizgādņus, ja bērns palicis bez vecāku gādības.

Uzņēmējus interesēs grozījumi likumos "Par uzņēmējdarbību" un "Par muitas nodokli (tarifiem)", likums "Par norēķiniem ar nepārstrādātās lauksaimniecības produkcijas ražotājiem", kā arī Ministru kabineta noteikumi nr.321 "Par uzņēmējdarbības ierobežojumiem".

Vēl šajā burtnīcā atrodami Ministru kabineta noteikumi nr.320, kas attiecas uz ierēdņu (ierēdņu kandidātu) atalgojumu, un nr.324 "Noteikumi par kārtību, kādā organizējami būvprojektu un teritoriālplānošanas projektu skiču konkursi". Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!