• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta domu apmaiņā valstsvīri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.1995., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38226

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājas paziņojums

Vēl šajā numurā

05.12.1995., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta domu apmaiņā valstsvīri

Vakar vakarā Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar valdības veidotāja kandidātu Ziedoni Čeveru, ar Saeimas deputātiem Jāni Jurkānu un Ivaru Ķezberu.

Ziedonis Čevers informēja Valsts prezidentu par valdības izveides darbu un par to, kā norit sarunas ar frakcijām, atzīmējot, ka valdības veidošanā tiek piedāvāts iesaistīties plašam politisko spēku lokam.

Ivars Ķezbers Valsts prezidentu informēja par to, kā noritējis darbs Baltijas asamblejas sēdēs, par Lietuvas, Latvijas un Igaunijas delegāciju paveikto un priekšlikumiem nākamajām asamblejām.

Valsts prezidenta preses dienests

Latvijas Bankas prezidents

Vakar, 4.decembrī, Latvijas Bankas prezidents Einārs Repše tikās ar Latvijas Valsts prezidentu Gunti Ulmani. Sarunā abi pārrunāja galvenokārt jautājumus, kas saistās ar Latvijas valsts vizīti Vācijā, jo E.Repše ir oficiālās delegācijas loceklis. Vizītes laikā ir paredzētas tikšanās ar Vācijas bankas prezidentu Tītmeijeru un vairāku komercbanku vadītājiem.

Tika apspriesta arī komercbanku sistēmas attīstība Latvijā, tās stabilizācijas jautājumi un šo banku starptautiskie sakari, kā arī tas, kā Latvijas Banka veic komercbanku uzraudzību. Eiropas Savienības kontekstā tika runāts par komercbanku nākotni.

Valsts prezidents apsprieda ar E.Repši arī problēmas valdības veidošanas procesā un jautāja, vai Latvijas Bankas prezidents nepieciešamības gadījumā būtu gatavs kļūt par valdības veidotāju. E.Repše nenoliedza šādu iespēju, bet izteicās, ka vispirms nepieciešams pavērot, kā attīstās šis process, kā notiek politisko spēku savstarpējās konsultācijas.

Valsts prezidenta preses dienests, A.B.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!