• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi un reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.1995., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38180

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ceturtdiena, 30.11.1995.

Laidiena Nr. 186, OP 1995/186

Vēl šajā numurā

29.11.1995., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Tiesu izpildītāju rīkotā izsole

1996. gada 1. martā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, tiesu izpildītāju kantorī notiks rūpnīcai “VEF — TELEFONS” piederošās nepabeigtās 42 dzīvokļu mājas pirmā izsole. Nepabeigtā māja atrodas Aizkrauklē, Maurēnu ielā. Izsole tiek rīkota, pamatojoties uz v/u “VEF — TELEFONS” darba strīdu komisijas apliecībām par neizmaksātajām darba algām rūpnīcas strādniekiem.

Nepabeigtās mājas sākumcena Ls 42 232. Izsoles dalībniekiem jāiemaksā tiesu izpildītāju kontā dalības maksa 10 procentu apmērā no sākumcenas.

Personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Interesēties Aizkraukles tiesu izpildītāju kantorī, telefons 22529.

Tiesu izpildītāju rīkotā izsole

Krāslavas rajona tiesu izpildītāju kantoris 1996. gada 14. februārī pulksten 10 Aronsona ielā 16, Krāslavā, pārdod pirmreizējā izsolē SIA “K.K.O.” (Oļegs Kuzmičs) piederošo nekustamo mantu “Unibankas” un LaAS “Ezerzeme” labā: namīpašums — Ls 6572, noliktava — Ls 254,20, un kokzāģētava ar iekārtu — Ls 2800, kuri atrodas Krāslavā, Sauleskalna ielā 29.

Visiem, kas vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% no sākotnējās vērtības Krāslavas tiesu izpildītāju kantora depozītā līdz izsoles dienai. Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka savas tiesības līdz izsoles dienai.

Izziņas pa tālr. 23511.

Tiesu izpildītāju rīkota izsole

Madonas tiesu izpildītāju kantoris rīko izsoli nekustamajam īpašumam “Nagļi”, kas atrodas Madonas rajona Varakļānu pagastā.

Īpašums sastāv no 28,4 ha zemes, t. sk. 24,1 ha lauksaimnieciski izmantojamās zemes un 2,2 ha meža, Līvānu tipa dzīvojamās mājas un astoņām saimniecības ēkām (ir iespēja nodarboties ar kokapstrādi). Teritorijā atrodas elektrības transformators.

Īpašnieks — Arvīds Briška.

Prasītājs — Latvijas Hipotēku un zemes banka, kurai nostiprināta pirmā hipotēka uz z/s “Nagļi” nekustamo īpašumu.

Izsoles sākumcena Ls 26 000. Potenciālajam nekustamā īpašuma pircējam ir iespēja saņemt kredītu Latvijas Hipotēku un zemes bankā.

Izsole notiks 1996. gada 29. februārī Madonā, Saieta laukumā 4, Madonas tiesu izpildītāju kantora telpās.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa — 10% no izsoles sākumcenas Madonas tiesu izpildītāju kantora depozītu kontā.

Personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpiesaka tās līdz izsoles dienai.

Tālrunis uzziņām Madonā 22803 pie tiesu izpildītāja A. Baduna.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!