• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1995. gada 27. jūnija noteikumi Nr. 165 "Noteikumi par kārtību, kādā jaundibinātie uzņēmumi maksā pievienotās vērtības nodokli un reģistrējas Valsts ieņēmumu dienestā kā ar pievienotās vērtības nodokli apliekamas personas. Precizējot iepriekš publicēto". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.1995., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38111-noteikumi-par-kartibu-kada-jaundibinatie-uznemumi-maksa-pievienotas-vertibas-nodokli-un-registrejas-valsts-ienemumu-dienesta-ka...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi nr. 349

Grozījums Ministru kabineta 1995.gada 30.maija noteikumos nr.143 "Tabakas izstrādājumu marķēšanas, pārvadāšanas, uzglabāšanas un realizācijas noteikumi"

Vēl šajā numurā

28.11.1995., Nr. 184

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 165

Pieņemts: 27.06.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Precizējot iepriekš publicēto

Ministru kabineta noteikumos nr.165 “Noteikumi par kārtību, kādā jaundibinātie uzņēmumi maksā pievienotās vērtības nodokli un reģistrējas Valsts ieņēmumu dienestā kā ar pievienotās vērtības nodokli apliekamas personas” (“Latvijas Vēstnesis”, 5.07.1995., nr.101)

5. punkta pirmā teikuma pareizā redakcija ir šāda:

“Jaundibinātajam uzņēmumam, ievedot pamatlīdzekļus Latvijas Republikā atbilstīgi 1995. gada 11. aprīļa Ministru kabineta noteikumiem nr. 95 “Noteikumi par kārtību, kādā par ārvalstu neatmaksājamās tehniskās palīdzības un humānās palīdzības sūtījumiem maksājams pievienotās vērtības nodoklis un muitas nodoklis” (“Latvijas Vēstnesis”, 1995, 61.nr.), izziņas saņemšanai no Valsts ieņēmumu dienesta papildus citiem noteikumos paredzētajiem dokumentiem jāiesniedz arī bankas garantija par ievedamajiem pamatlīdzekļiem aprēķināto pievienotās vērtības nodokļa apmēru.”

Valsts kancelejas Lietvedības departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!