• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jelgavas pilsētas domes 1995. gada 27. oktobra protokola izraksts Nr. 23 "Par saistošo noteikumu apstiprināšanu "Par reklāmu, izkārtņu, sludinājumu un citu informatīvo materiālu izvietošanu publiskās vietās Jelgavā"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.1995., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37921-par-saistoso-noteikumu-apstiprinasanu-par-reklamu-izkartnu-sludinajumu-un-citu-informativo-materialu-izvietosanu-publiskas-viet...

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Liepājas pilsētas domes lēmums nr.783

Par saistošajiem noteikumiem par Liepājas kapsētu pārvaldes pakalpojumu nodevām

Vēl šajā numurā

15.11.1995., Nr. 177

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jelgavas pilsētas dome

Veids: protokola izraksts

Numurs: 23

Pieņemts: 27.10.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jelgavas Dome

Sēdes protokola izraksts nr.23/1

Jelgavā 27.10.1995.

Par saistošo noteikumu apstiprināšanu “Par reklāmu, izkārtņu, sludinājumu un citu informatīvo materiālu izvietošanu publiskās vietās Jelgavā”

1. Apstiprināt saistošos noteikumus par reklāmu, izkārtņu, sludinājumu un citu informatīvo materiālu izvietošanu publiskās vietās Jelgavā (Pielikums nr.1).

2. Atcelt Jelgavas tautas deputātu padomes valdes lēmumu nr.176 no 22.04.1994. “Par reklāmas izvietošanu pilsētā”; 10.04.1992. no 16.sesijas lēmuma par Jelgavas pilsētas labiekārtošanas noteikumu apstiprināšanu pielikuma 30. līdz 35.punktu.

3. Lūgt valsts policiju, 52.zemessardzes bataljonu kontrolēt apstiprināto noteikumu ievērošanu.

4. Uzdot par pienākumu Municipālajai policijai, pilsētas galvenajam māksliniekam, pilsētas galvenajam arhitektam nodrošināt apstiprināto noteikumu ievērošanu.

5. Par šo noteikumu neievērošanu tiesības sastādīt administratīvo protokolu ir domes deputātiem, Municipālās un Valsts policijas darbiniekiem, 52.zemessardzes bataljona zemessargiem, pilsētas galvenajam māksliniekam, pilsētas galvenajam arhitektam.

6. Noteikt, ka par šo noteikumu neievērošanu var uzlikt naudas sodu līdz Ls 50, kas jāsamaksā ne vēlāk kā 10 dienu laikā pēc dienas, kad izsniegts lēmums par naudas soda uzlikšanu.

7. Pārkāpuma izdarīšanas vietā bez protokola sastādīšanas, izsniedzot noteikta parauga kvīti, 4.punktā minēto institūciju darbinieks pārkāpējam var uzlikt naudas sodu līdz Ls 20, sastādot administratīvo protokolu, naudas sods no Ls 20 līdz Ls 50.

8. Noteikt, ka reklāmas izvietotājiem līdz 1995.gada 13.novembrim:

8.1. jāapseko savas reklāmas, jānovāc šiem noteikumiem neatbilstošas reklāmas, atjaunojot vietu iepriekšējā tehniskā un vizuālā kārtībā;

8.2. jānodrošina reklāmu un izkārtņu izvietošana atbilstoši šiem noteikumiem.

9. Noteikumi stājas spēkā nākošajā dienā pēc to publicēšanas domes oficiālajā laikrakstā.

Domes priekšsēdētāja vietnieks R.Vītoliņš

Kancelejas vadītāja I.Meija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!