• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 14.novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.1995., Nr. 177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37917

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojums nr.94

Par deputātu kandidātiem, kas stājas deputātu vietā

Vēl šajā numurā

15.11.1995., Nr. 177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETĀ

Valdības 14.novembra sēdē

Vakar, 14. novembrī, kārtējā valdības sēdē apstiprināja noteikumus “Par starptautiskās tūrisma darbības licencēšanu Latvijas Republikā”. Saskaņā ar tiem visām juridiskām personām, kas vēlas nodarboties ar ārzemju tūristu uzņemšanu LR teritorijā vai organizēt Latvijas iedzīvotājiem tūrisma braucienus uz ārzemēm, jāsaņem Latvijas Tūrisma padomes atļauja. Maksa par licences izsniegšanu Latvijas iedzīvotāju ārzemju tūrisma braucienu organizēšanai noteikta Ls 100 apmērā, bet ārzemju tūristu uzņemšanai — Ls 200 apmērā.

MK pieņēma dzīvojamās mājas privatizācijai nepieciešamo dokumentu sagatavošanas noteikumus un apstiprināja privatizācijas objekta pirkuma tipveida līgumu. Atbilstoši noteikumiem dzīvojamās mājas privatizācijai nepieciešamos dokumentus sagatavo pašvaldību dzīvojamo māju privatizācijas komisijas. Pilsētas dome vai pagasta padome nosaka dzīvojamo māju privatizācijas secību un privatizācijai sagatavotās dzīvojamās mājas privatizācijas sākšanas dienu.

Apstiprināti noteikumi par kārtību, kādā Nacionālā radio un televīzijas padome nosaka un iekasē maksu par raidīšanas atļauju izsniegšanu elektroniskajiem sabiedrības saziņas līdzekļiem. Saskaņā ar noteikumiem maksas apmērs nedrīkst pārsniegt 5 procentus no elektroniskā sabiedrības saziņas līdzekļa gada ienākumu summas.

Ar valdības rīkojumu izveidota komisija, kurai līdz šā gada 15. decembrim jāizstrādā priekšlikumi par nepieciešamajiem labojumiem SIA “Lattelekom” “jumta” līgumā. Par komisijas priekšsēdētāju iecelts Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Uldis Pētersons.

MK izdeva rīkojumu par valsts akciju sabiedrības “Liepājas gaļas kombināts” likvidāciju.

Vēl MK sēdē parakstīšanai tika akceptēts LR un VFR valdību nolīgums par savstarpēju atbrīvošanu no nodokļiem starptautiskajos pārvadājumos ar autotransportu.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!