• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidenta darba diena. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.1995., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

AKB "Baltijas Tranzītu Banka" bilance

Vēl šajā numurā

14.11.1995., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidenta darba diena

Vakar, 13. novembrī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Valsts kontroles komitejas priekšsēdētāju Raitu Černaju. R. Černajs informēja Valsts prezidentu par Valsts kontroles darbu šajā gadā un iepazīstināja ar tās darbības rezultātiem. G. Ulmanis un R. Černajs kopīgi pārrunāja, kā celt Valsts kontroles darbības efektivitāti. R. Černajs minēja arī nepieciešamību uzlabot atsevišķus normatīvos aktus. Šajā sakarā prezidents solīja palīdzēt, izmantojot savas Satversmē paredzētās tiesības likumdošanas jautājumos.

x x x

Valsts prezidents vakar pēcpusdienā tikās ar jaunās valdības Ministru prezidenta kandidātu Māri Grīnblatu un iepazinās ar viņa valdības deklarāciju, kā arī pārrunāja jautājumu par iespējamā Ministru kabineta personālijām.

x x x

13. novembra vakarā pie Valsts prezidenta uz sarunu bija ieradies arī Nacionālā izlīguma bloka priekšstāvis Ziedonis Čevers. Pārrunāti jautājumi, kas saistās ar politiskajām norisēm valstī.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!