• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 17. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.1995., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37375

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Centrālās vēlēšanu komisijas rīkojums nr.86

Par deputātu sastāva izmaiņām Liepājas domē

Vēl šajā numurā

18.10.1995., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Valdības 17. oktobra sēdē

Vakar, 17. oktobrī, kārtējā valdības sēdē tika apstiprināti jaunie Ceļu satiksmes noteikumi. (To pēdējais projekta variants publicēts “LV” nr.124.—134. Red.) Salīdzinot ar šobrīd spēkā esošajiem pagaidu ceļu satiksmes noteikumiem, jaunajos noteikumos atbilstoši 1968. gada Konvencijai par ceļu satiksmi un Eiropas valstu praksei tiek ieviestas vairākas līdz šim nebijušas satiksmes drošības normas. Līdz ar jauno satiksmes noteikumu ieviešanu līdzšinējo PSRS parauga ceļazīmju vietā Latvijā tiks pakāpeniski ieviestas jaunā parauga ceļazīmes, kuras tika izstrādātas, balstoties uz 1968. gada Vīnes konvenciju par ceļazīmēm un signāliem. Jaunie ceļu satiksmes noteikumi stāsies spēkā ar nākamā gada 1. janvāri.

MK akceptēja iesniegšanai Saeimā grozījumus likumā “Par valsts un pašvaldību īpašuma pārvaldi uzņēmējsabiedrībās” un “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju”. Grozījumu pieņemšanas gadījumā tiktu nodrošināti papildu avoti pensiju izmaksas finansēšanai — dividendes un ienākumi no īpašuma privatizācijas.

MK apstiprināja noteikumus par kravas ekspeditoriem un kravas ekspedīcijas noteikumiem. Tie nosaka ekspeditora tiesisko statusu, ekspeditoru darbības veidus un kārtību, kādā atļauts veikt kravas ekspedīcijas pakalpojumus. Lai veiktu ekspedīcijas pakalpojumus, ekspeditoram saskaņā ar noteikumiem būs nepieciešams sertifikāts, ko izsniegs Satiksmes ministrijas apstiprināta komisija. Sertifikātu izsniegs bez maksas.

Valdības peses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!