• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien iznākusi arī 15.burtnīca "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.1995., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēl Rīga nav gatava!

Vēl šajā numurā

28.09.1995., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Šodien iznākusi arī 15.burtnīca “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti”

Kā iepriekš solījām, tā arī ir: pie “Latvijas Vēstneša” pastāvīgajiem abonentiem dodas kārtējā valsts normatīvo likumdošanas aktu burtnīca, kas aptver likumus un valdības noteikumus, kuru pieņemšanas un izsludināšanas amplitūda ir no 8.augusta līdz 13.septembrim.

Un tā, parocīgā rakstāmlappuses lielumā, uz balta grāmatpapīra, profesionāla kodifikātora pārbaudīti un sakārtoti, jaunākie likumi: likums “Par vērtspapīriem”, “Par zvērinātiem revidentiem”, “Autopārvadājumu likums” un grozījumi likumos par namīpašumu denacionālizāciju, par uzņēmumu un uzņēmējsabiedrību maksātnespēju un bankrotu, par cukuru, par akciju sabiedrībām, par bezpeļņas organizāciju.

Bet otrā daļā — Ministru kabineta noteikumi no nr.243 līdz nr.259: noteikumi par pašvaldību darbības pārraudzību, par Ministru kabineta balvu, par starpniecības uzņēmumu darbību ar privatizācijas sertifikātiem, par iekšējā tirgus aizsardzības pasākumiem, par pierobežas režīmu, par valsts proves uzraudzības inspekciju, par valsts vajadzībām paturētās kapitāldaļas kompensāciju specializētajos valsts lauksaimniecības uzņēmumos, un citi tiesību akti.

Kur var šo burtnīcu un šos dokumentus iegūt tie, kas nav “Latvijas Vēstneša” abonenti? Turpat, kur parasti — skatieties infoprmāciju 1. lappuses apakšā, pie lielās izsaukuma zīmes. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!