• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Lattelekom". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.1995., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36841

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta komitejās

Vēl šajā numurā

19.09.1995., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Lattelekom"

Bet vakar, 18.septembrī, Ministru prezidents viesojās "Lattelekom", kur iepazinās ar uzņēmuma darbību.

M.Gailis apmeklēja ēku Audēju ielā, šeit apskatīja jauno ciparu centrāli un varēja salīdzināt to ar veco — analogo. Pašlaik ciparu tīklu izmanto gandrīz 30 000 “Lattelekom” klienti. Paredzams, ka līdz gada beigām ciparu tīklā būs vairāk nekā 100 000 klientu. Ministru prezidents apmeklēja Palīdzības līniju. Šī “Lattelekom” struktūra pa telefonu 079 sniedz informāciju klientiem par zvanīšanas kārtību, taksofonu pakalpojumiem, jautājumiem, kas radušies sakarā ar pārslēgšanu un citiem. Palīdzības līniju diennaktī izmanto ap 1 000 iedzīvotāju.

Iepazīstoties ar lauku radiosakaru sistēmu, M.Gailis viesojās zemnieku saimniecībā "Ērgļi", kur pieslēgts lauku radiotelefons. Līdz šā gada beigām ar šādām sistēmām paredzēts apgādāt ap 2 000 lauku sētu. Vizītes gaitā tika apmeklēts Tīklu vadības centrs un Taksofonu vadības centrs. Jau šogad paredzēts uzstādīt vairāk neka 1 500 taksofonu. Tuvāko mēnešu laikā Rīgas ielās parādīsies taksofoni, kuros varēs norēķināties ar monētām. Pašlaik katru nedēļu ar taksofonu palīdzību tiek veiktas ap 110 000 sarunu, no kurām pieci procenti ir starptautiskas.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!