• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents- Aizkraukles un Ogres rajonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.09.1995., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālajā noziedzības novēršanas padomē

Vēl šajā numurā

19.09.1995., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents— Aizkraukles un Ogres rajonā

Piektdien, 15.septembrī, Ministru prezidenta Māra Gaiļa darba vizīte Aizkrauklē sākās ar a/s "Banka Baltija" filiāles apmeklējumu, kur todien tika uzsākta fizisko personu kompensāciju izmaksa (Ulda Pāžes attēlā). Ministru prezidentu interesēja fizisko personu noguldītāju skaits šajā filiālē. Kā paskaidroja bankas administratora pārstāvji, tad Aizkraukles filiālē kompensāciju varēs saņemt 73 fiziskās personas.

Tālāk Ministru prezidents devās uz Ogres rajonu. Madlienas pagastā darbojas veselības centrs, kurš aprūpē ne tikai Madlienas un Ķeipenes, bet arī citu pagastu iedzīvotājus. Kā teica veselības centra galvenā ārste Gaida Bērziņa, būtiskākais būtu darbs ar veselajiem, taču šobrīd daudz pūļu jāpieliek slimo ārstēšanā. Nozīmīga palīdzība centrā saņemta Norvēģijas un Latvijas palīdzības projekta ietvaros, kas paredz gan speciālistu apmācību, gan praktisku palīdzību. Būtiskākais, kas šobrīd uztrauc veselības centra speciālistus, ir nepieciešamība veikt jumta remontdarbus, lai pasargātu veco ēku. Šajā ēkā kopš šī gada marta atrodas Ogres rajona veco laužu pansionāts. Kā uzsvēra pansionāta direktors Alvars Šteinbergs, tad arī viņa darbinieku apmācībā daudz palīdzējusi Norvēģijas aprūpes speciālistu apmācību programma. Šobrīd pansionātā mitinās 48 iemītnieki, taču jau tuvākajā laikā tas būs aizpildīts pilnīgi.

Nākamais pieturas punkts Ministru prezidenta darba vizītē bija Krapes pagasts. 1993.gada 10.novembrī pagasts palika bez pamatskolas, jo tā pilnīgi izdega. Šobrīd ēka tiek atjaunota ar rajona pašvaldības spēkiem un, kaut arī vēl remonts nav pabeigts pilnīgi, tomēr paveikts daudz.

Ministru prezidenta darba vizīte noslēdzās Ogres trikotāžas kombinātā.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!