• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.09.1995., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36751

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums nr.66

Par Latvijas Nacionāli demokrātiskās partijas deputāta kandidāta M.Zuja svītrošanu no kandidātu saraksta 6. Saeimas vēlēšanām

Vēl šajā numurā

12.09.1995., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vakar, 11.septembrī, Valsts un sociālo lietu komitejas sēde akceptējusi MK noteikumu projektu “Par kravas ekspeditoru un kravas ekspedīcijas pakalpojumiem”. Šis projekts nosaka ekspeditoru tiesisko statusu, viņu darbības veidus un kārtību, kādā atļauts veikt ekspedīcijas pakalpojumus. Tiesiskās attiecības, kas veidojas, veicot ekspedīcijas pakalpojumus, nosaka ne tikai šie noteikumi, bet arī citi tiesiskie akti, kā arī Latvijai saistoši starptautiski līgumi.

Komiteja akceptēja arī Naturalizācijas pārvaldes sagatavoto lēmumprojektu par Latvijas Republikas pilsonības piešķiršanu naturalizācijas kārtībā 328 pretendentiem. Pirms tam pilsonība jau piešķirta 103 Latvijas iedzīvotājiem, kas izgājuši naturalizācijas procesu atbilstoši visiem tiesību aktiem.

Lai laikus sagatavotos nākošajiem Vispārējiem latviešu dziesmu un deju svētkiem, komiteja akceptējusi Kultūras ministrijas iesniegto rīkojumu projektu par šo svētku sarīkošanu. Paredzēts, ka XXII Vispārējie latviešu dziesmu un XII deju svētki notiks 1998.gada vasarā. Ņemot vērā noteiktos atlases kritērijus, kā arī pieskaitot ārzemju latviešu korus un deju kopas, prognozējamais dalībnieku skaits ir apmēram 30 000.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!